Un trimestre ple d’activitats MICE #inCostaBrava #inPyrenees

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

L’últim trimestre de l’any arriba carregat d’activitats al Costa Brava Girona Convention Bureau. A l’agenda del nostre web trobareu tota la informació al dia, i aquí us fem un resum dels esdeveniments més destacats.

Activitats promocionals amb segell propi

El TastEmotion, un concepte nou de presentació sensorial de la destinació, continuarà la gira europea durant aquest quart trimestre. La primera parada ha estat a Barcelona el dia 26 de setembre, i arribarà a la ciutat de Munic (Alemanya) a principis de novembre.

Un altre format que ens ha permès una interacció molt positiva ha estat l’Afterwork, gràcies a la combinació d’activitats com els tallers i els àpats socials que afavoreixen el treball en xarxa (networking). El passat 9 d’octubre vam celebrar l’Afterwork MICE corporatiu a Tolosa (França), adreçat a responsables de viatge (travel managers), organitzadors d’esdeveniments i secretaris de direcció d’importants comptes d’empresa de l’agència SOP Events-CTA Events, una de les més destacades de la ciutat de Tolosa.

Les agendes comercials, com la que hem organitzat a París i Lilla per al mes de desembre que ve, ens posen en contacte amb professionals del sector del turisme de negocis que busquen oferir destinacions alternatives a les grans ciutats europees.

Recentment, els dies 18 i 19 de setembre, en el marc del Roadshow a les ciutats de Ginebra i Zuric (Suïssa), vam organitzar esmorzars de treball amb els professionals MICE, durant els quals els assistents van poder interactuar amb representants d’empreses membres del Costa Brava Girona Convention Bureau després d’haver assistit a una presentació de la destinació. 

Presents a les grans trobades del sector

El calendari d’esdeveniments MICE europeus del quart trimestre ens reserva alguns actes molt interessants.

Després de participar en la segona edició del CONNECTA Catalunya, aquest cop a Reus el pròxim 25 d’octubre, assistirem per primer cop al MICE Place Séminaires à +/- 2h de París, un esdeveniment adreçat al client corporatiu i associatiu francès que tindrà lloc el 8 de novembre.

Com cada any, del 27 al 29 de novembre serem a la fira mundial del turisme de negocis, la IBTM World de Barcelona.

El darrer esdeveniment MICE europeu és a casa nostra. Del 29 de novembre al 2 de desembre tindrà lloc l’M&I Experience Golf, el primer torneig de golf oficial del sector MICE. L’esdeveniment, que  tindrà lloc a l’Hotel Camiral  & PGA Catalunya Resort, comptarà amb Fil Mediterranean Travel Designers com a DMC oficial i amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau i els Convention Bureaux locals de Lloret de Mar i Girona.

M&I Experience són els workshops internacionals amb més prestigi del sector, on agències MICE, empreses i associacions junt amb proveïdors europeus, principalment d’UK, França, Alemanya, Països Nòrdics i Benelux participen durant quatre dies en una trobada esportiva. Aquest primer M&I Experience Masters, dedicat al golf, serà un magnífic aparador per mostrar la capacitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de turisme de negocis.

La nostra oferta MICE, en directe

La segona setmana de setembre, vuit agències de París i Lió que vam conèixer al TastEmotion de París i a l’agenda comercial a Lió d’aquest mateix any van venir a descobrir sobre el terreny la nostra oferta MICE. A l’octubre hem rebut clients de l’agència RTA Spain interessats a oferir la proposta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona al mercat alemany. El mateix mes ens visiten també un grup d’agències dels països nòrdics, en una acció organitzada conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme.