Afterwork

Categories: Activitats.

Girona de nit

Una de les demandes més habituals “fora de programa” que rebem quan treballem amb grups d’empresa que fan estades de negocis amb pernoctació, és suggerir llocs on anar al vespre. La ciutat de Girona té una oferta molt interessant, amb propostes d’alta volada com les que ens fan alguns dels hotels de la ciutat.

 

Amb vistes magnífiques sobre la ciutat, la terrassa de l’AC Hotel Palau de Bellavista acull vetllades temàtiques, com els #MomentsInedit tots els dijous de juliol i agost, amb un menú de tapes d’autor maridat amb cervesa Inedit i l’#UpSong, programació de concerts tribut a bandes mítiques com els Beatles o Bruce Springsteen combinada amb sopar gastronòmic i nit d’hotel.

L’Hotel Ultònia ha inaugurat El Secret de Girona, la terrassa situada a la cinquena planta de l’hotel que ofereix vetllades musicals en un ambient sofisticat i tranquil.

Un altre referència de les nits d’estiu gironines és l’Urban Roof by Pommery, a la sisena planta del Double Tree by Hilton Girona, des d’on es pot gaudir d’esplèndides postes de sol tot escoltant música i prenent un dels còctels de la seva extensa carta.