El Bulli 1846

ElBulli1846 és el primer restaurant del món convertit en museu. Un espai únic, creat i pensat per a compartir el llegat d’elBulli on reflexionar sobre la gastronomia, el coneixement i la innovació.
Read More

El Convent de Blanes

El Convent és un indret únic i privilegiat on s’organitzen casaments, banquets, celebracions privades, esdeveniments diversos, reunions i actes d’empresa, així com una localització singular per a produccions cinematogràfiques en un indret exclusiu.
Read More

La Miranda

La Miranda està ubicat en un palauet del s.XVII al carrer de més història i concorregut de Girona, tot ell Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. El restaurant s’ha dissenyat respectant i recuperant els elements arquitectònics originals, té un look molt chic, càlid i agradable; ple de detalls i elements naturals, amb diferents espais i racons que fan que cada experiència sigui única. El sabor mediterrani amb tocs avantguardistes és el nostre tret d’identitat, una barreja entre modernitat i tradició en plats únics i de temporada dintre d’un espai únic ple d’història. La Miranda compta amb amplis i bonics espais per a
Read More

Oficina de Congressos i Esdeveniments de la Fundació UdG

L’Oficina de Congressos i Esdeveniments de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació ofereix un servei íntegre de gestió als promotors d’aquests tipus d’activitats, especialment els provinents de la Universitat de Girona. Garantim l’èxit de les iniciatives vinculades a la investigació, la docència i la transferència de coneixement. La finalitat és compartir coneixements científics i tecnològics amb els professionals del seu àmbit, nacionals i internacionals. Entre els serveis que ofereix hi ha la gestió la secretaria tècnica i administrativa, la secretaria econòmica, la coordinació de la secretaria científica i logística d’un congrés, seminari o jornada.
Read More

El Ginjoler

Fa 24 anys que cuinem amb il·lusió, la mateixa que ens va empényer a obrir les portes del Ginjoler de menjars i postres al tombant de segle i mil·lenni. La nostra filosofia es basa en dues premisses: la temporalitat de les matèries primeres i els productors.  Estimem, cerquem i servim productes frescs i de temporada, perquè, només quan són en el moment òptim de maduració, se’ls pot extraure tot el seu esperit i fixar-lo en les nostres receptes. Donem a conèixer la nostra gastronomia i d’aquesta manera una mica de la nostra cultura, les nostres costums i la nostra història.
Read More

Hotel Sa Punta

L’Hotel Sa Punta**** (Adults + 13) està situat al cor de la Costa Brava a pocs minuts de la platja de Pals i el Racó, oferint espectaculars vistes al Mar Mediterrani i les Illes Medes. L’hotel compta amb unes cuidades instal·lacions perquè puguis gaudir d’un ambient relaxat. Hi ha 34 àmplies habitacions amb decoració contemporània, totes equipades amb una terrassa privada per gaudir de les vistes privilegiades. La carta del Restaurant ofereix plats tradicionals de marisc combinats amb productes frescos de la Costa Brava on podreu descobrir els excel·lents arrossos, peixos i mariscs, així com carns, verdures de la zona
Read More

La Gastronòmica

La Gastronòmica és una empresa amb 6 anys d’experiència en la producció d’experiències, teambuildings i activitats de persones per a persones i equips. La Gastronòmica va de vi, de cuina, de salut, de col·laborar i d’activar els sentits. Cada servei té un alt grau d’implicació, en què el detall i la interacció amb les persones són els eixos vertebradors de la vivència. La nostra sensibilitat envers el territori, la cultura i la sostenibilitat es fa visible a cadascuna de les nostres accions.
Read More

Meet Cerdanya

Organitzem esdeveniments corporatius a Cerdanya. Creem esdeveniments per a cada client, basats en la creativitat, la personalització i la preservació de l’entorn. Comptem amb un equip amb més de 20 anys d’experiència al sector MICE.
Read More

Hotel Eden Park

L’Hotel Eden Park està ubicat en un enclavament privilegiat, envoltat de camps i petits boscos, i al costat de l’autopista AP-7 i l’aeroport de Girona. L’hotel destaca pel seus jardins, 3 sales de reunió polivalents, una gastronomia mediterrània i molta llum natural. 
Read More

Double Tree by Hilton Girona

Situat a l’encantadora ciutat de Girona, el modern ALLOTJAMENTS hotel DoubleTree by Hilton Girona és a prop de l’Auditori i Palau de Congressos i a deu minuts a peu del centre urbà. Disposa de 115 habitacions amb climatització individual que s’adapten al model d’estada verda. Organitza el teu esdeveniment de fins a 200 persones als quatre espais multifuncionals que l’hotel posa a la teva disposició. L’establiment hoteler ofereix un centre de negocis de cortesia, disponible les 24 hores, i un equip dedicat de restauració i esdeveniments que treballa per assegurar l’èxit de la teva reunió o esdeveniment social.
Read More