Finca Mas Batlle

Benvinguts a la finca Mas Batlle. Des de casaments idíl·lics, fins a esdeveniments corporatius i privats excel·lents. Una masia amb més de 500 anys d’història, uns jardins magnífics, un equip professional i una gastronomia que ens avala des de fa anys. Una finca totalment equipada. Des d’un preciós saló amb arcades de pedra, fina a una haima prop del bosc. Escolliu el racó que més us emocioni. El vostre esdeveniment es mereix una cuina de pel·lícula. Us oferim una proposta de cuina autèntica, creativa i de la zona. Seguint la filosofia del Restaurant Mimolet.
Read More

Mas Gusó

Mas Gusó és un espai enogastronòmic únic on gaudir d’una cuina mediterrània i creativa, i d’una selecció de vins escollida per experts sommeliers. Situat en una masia del segle XVI, a Sant Pere Pescador, Mas Gusó representa l’essència d’una cuina de qualitat compromesa amb productes locals. Les terrasses de Mas Gusó es fusionen harmoniosament amb l’exuberant natura que les envolta ideals per acollir qualsevol esdeveniment. A Mas Gusó s’hi allotja miraGe, un multiespai de culte al vi i a la cocteleria d’autor, obert a totes les sensibilitats i nivell d’experiència. A la Vinoteca oferim tasts, una carta dinàmica de vins
Read More

Can Bufí

Can Bufí és una casa rural acollidora, elegant, espaiosa i restaurada al detall. Amb tocs simplement exclusius. Disposa de 7 habitacions triples amb bany propi amb dutxa, dues de les quals amb banyera. Totes les habitacions disposen de calefacció i aire condicionat. La casa es lloga completa amb tot el jardí en exclusiva per a un sol grup. Can bufí és el lloc ideal per a empreses que vulguin realitzar el seu esdeveniment d’empresa com convencions, presentació de producte, teambuilding ja que, a banda de la resta d’estades, disposem d’una sala Business d’una superficie de 64 m2 totalment equipada amb
Read More

GironaHub

GironaHub és un projecte empresarial de gestió de comunitats professionals, culturals i creatives, motor de promoció del talent local i centre de l’activitat innovadora i creativa a Girona. Un espai considerat patrimoni cultural de la nostra ciutat en un edifici emblemàtic. A més de proporcionar les eines pel desenvolupament professional, La Farinera Teixidor és el lloc idoni per a la realització d’esdeveniments socials i corporatius.
Read More

El Bulli 1846

ElBulli1846 és el primer restaurant del món convertit en museu. Un espai únic, creat i pensat per a compartir el llegat d’elBulli on reflexionar sobre la gastronomia, el coneixement i la innovació.
Read More

Cocktail Time by Gerard Ruiz

Cocktail Time és una empresa de cocteleria professional dedicada al desenvolupament d’esdeveniments de cocteleria, assessorament de bars, hotels, cocteleries… team buildings, creació de còctels personalitzats, creació i venda de còctels i begudes artesanals amb destil·leria pròpia, entre moltes altres activitats. Des de Girona i treballant arreu del territori nacional, la nostra passió pel món del còctel ens ha portat a treballar per a grans marques i viure i formar part d’experiències úniques.
Read More

El Convent de Blanes

El Convent és un indret únic i privilegiat on s’organitzen casaments, banquets, celebracions privades, esdeveniments diversos, reunions i actes d’empresa, així com una localització singular per a produccions cinematogràfiques en un indret exclusiu.
Read More

La Miranda

La Miranda està ubicat en un palauet del s.XVII al carrer de més història i concorregut de Girona, tot ell Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. El restaurant s’ha dissenyat respectant i recuperant els elements arquitectònics originals, té un look molt chic, càlid i agradable; ple de detalls i elements naturals, amb diferents espais i racons que fan que cada experiència sigui única. El sabor mediterrani amb tocs avantguardistes és el nostre tret d’identitat, una barreja entre modernitat i tradició en plats únics i de temporada dintre d’un espai únic ple d’història. La Miranda compta amb amplis i bonics espais per a
Read More

Oficina de Congressos i Esdeveniments de la Fundació UdG

L’Oficina de Congressos i Esdeveniments de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació ofereix un servei íntegre de gestió als promotors d’aquests tipus d’activitats, especialment els provinents de la Universitat de Girona. Garantim l’èxit de les iniciatives vinculades a la investigació, la docència i la transferència de coneixement. La finalitat és compartir coneixements científics i tecnològics amb els professionals del seu àmbit, nacionals i internacionals. Entre els serveis que ofereix hi ha la gestió la secretaria tècnica i administrativa, la secretaria econòmica, la coordinació de la secretaria científica i logística d’un congrés, seminari o jornada.
Read More

El Ginjoler

Fa 24 anys que cuinem amb il·lusió, la mateixa que ens va empényer a obrir les portes del Ginjoler de menjars i postres al tombant de segle i mil·lenni. La nostra filosofia es basa en dues premisses: la temporalitat de les matèries primeres i els productors.  Estimem, cerquem i servim productes frescs i de temporada, perquè, només quan són en el moment òptim de maduració, se’ls pot extraure tot el seu esperit i fixar-lo en les nostres receptes. Donem a conèixer la nostra gastronomia i d’aquesta manera una mica de la nostra cultura, les nostres costums i la nostra història.
Read More