Empordà Lovers

Activitats, Organitzadors de multiactivitats i teambuilding

Ctra d'Olot, 17 17744 Navata (L’Alt Empordà)

676 360 616

info@empordalovers.cat

www.empordalovers.cat

Descripció

EmpordàLovers és l’agència d’actiu natura i enoturisme de referència a l’Empordà.
Oferim, a través de producte propi, experiències exclusives per descobrir l’Empordà
més autèntic d’una manera fàcil, divertida, còmoda, emocionant, saludable i sorprenent.

Creiem en un servei estructurat, innovador i competitiu basat en el respecte pel medi ambient, la passió pel territori, l’estima pel patrimoni cultural i natural i la posada en valor del productes locals; tot plegat acompanyat d’una bona dosi d’adrenalina, sigui quina sigui la condició física dels usuaris, juntament amb un acompanyament guiat per gaudir del patrimoni natural i cultural de manera sostenible.

Conscients que l’activitat outdoor i el valor cultural i patrimonial és cada vegada més present en els sectors empresarials, posem al servei de les empreses la nostra experiència i el coneixement del territori per a generar sinergies i enfortir encara més els equips professionals.

Des d’una jornada de treball amb activitat fins a una estada completa en un dels nostres hotels boutique especialitzats en natura, gastronomia, wellness, platja o golf. Com a agència, des d’EmpordàLovers ens n’ocupem de tot, des de trobar el millor espai perquè pugueu treballar fins a l’allotjament i les experiències de teambuilding.

Creem el teu BusinessLover Day!