Bones sensacions a Montpeller

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

La visita del CBGCB a Montpeller tenia dos objectius clars. Reunir-nos amb noves empreses per tal de donar-los a conèixer l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i per altra part, retrobar-nos i contrastar opinions amb agències que ja coneixem com és el cas de BLS Evasion, la qual gràcies a la seva participació al Costa Brava Bussines Days, ha dissenyat un programa específic sobre Dalí i la Garrotxa.

En total vam visitar onze empreses especialitzades en el sector del turisme de negocis, una d’elles també de l’àmbit de la comunicació i organització d’esdeveniments.

Una de les trobades la vam mantenir amb ANT Congres, OPC responsable de l’organització del cicle formatiu “Treatments Strategies in paediatric epilepsies” que es va portar a terme a la ciutat de Girona el mes de març passat. L’agència ja ha tancat l’organització a Girona dels congressos del 2018 i 2019 i des del CBGCB ens vam comprometre a col·laborar en aquestes dues futures edicions, sobretot en l’elaboració d’un bon programa social.

Precisament el nou catàleg Genuine Corporate Experience va tenir molt bona acollida entre els organitzadors professionals, veient-lo com una eina molt potent per poder vendre la destinació als seus clients.

La proximitat geogràfica amb Montpeller permet un molt bon coneixement del territori a les agències, que sumat a la bona connexió amb TGV fins a Figueres i Girona els dona molt bones oportunitats per vendre la nostra destinació al mercat de la seva regió, així com l’aeroport de Perpinyà afegeix l’opció de transport aeri pels clients de la resta del mercat francès i fins i tot l’internacional.