Conferències de patrocini InfinitC

Els millor professionals del màrqueting, a Girona

Les Conferències de Patrocini InfinitC són tota una referència en la matèria, que aplega a professionals del màrqueting, la comunicació, el patrocini i la publicitat vinguts de diferents punts de l’estat. En aquesta ocasió, a més celebraven la desena edició.

En el desè any de celebració de les Conferències, hi havia un objectiu clar, el d’apujar el llistó, i es va aconseguir.

Les diferents entitats i institucions -Ajuntament de Girona, Fundació Palau de Congressos de Girona, Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Agència Catalana de Turisme- es van implicar molt directament per oferir els espais i recursos adients a més d’un bon programa d’activitats que assistents i ponents van valorar molt positivament.

L’ENCERT D’UNA DESTINACIÓ ESPECTACULAR

Vam tenir l’oportunitat de recollir el testimoni d’organitzadors i d’alguns dels assistents, que van coincidir a qualificar d’encert l’haver triat les comarques de Girona com a emplaçament per les “X Conferències de Patrocini infinitC” d’enguany i van ressaltar l’atractiu de l’oferta del territori per l’organització de reunions i convencions.

En aquesta línia, José Antonio (Koke) Gutiérrez, director de consultoria d’infinitC, va manifestar que la qualitat de les instal·lacions i l’ajuda de les institucions en l’organització han servit per “apujar el nivell de les edicions anteriors”. Al seu torn, Ignacio Calvo -director de patrocinis de Coca-Cola España- va estar contundent en afirmar que Girona “es una destinació espectacular”.

TRES DIES PLENS D’ACTIVITATS

Les conferències van tenir el seu punt d’arrencada al Caixa Fòrum de la ciutat de Girona, on es va celebrar la recepció inaugural.

Durant dues jornades, el Palau de Congressos de Girona va acollir ponències a càrrec de directius i especialistes en patrocini, comunicació i màrqueting d’empreses com Iberia, Damm, BBVA, Coca-Cola entre d’altres. També hi van participar reconeguts professionals d’àmbits ben diversos com en Joan Roca; xef de El Celler de Can Roca; o el músic i productor Carlos Jean. Una destacada representació d’estrelles de l’esport femení va composar la taula rodona moderada per Óscar Campillo, director del diari Marca.

En acabar les intervencions de la primera jornada, els participants van poder gaudir d’una visita guiada a la ciutat de Girona abans d’assistir al sopar de les conferències, que es va celebrar al Restaurant Mas Solà de Santa Coloma de Farners.

Aquestes conferències, patrocinades per Marca, Iberdrola, ZenithOptimedia, CaixaBank i Correos, són una cita obligada pels professionals relacionats amb el patrocini, que any rere any es retroben per a compartir experiències i coneixement.

Més casos d'èxit: