En dues setmanes Girona rep quatre-centes persones en dos importants congressos mèdics

Categories: Notícies MICE.

“Cuidem el present, protegim el futur” va ser el lema sota el qual es van aplegar els més de 200 professionals que van participar al XXIII Congrés de la Societat Espanyola d’Epidemiologia i Salut Pública Oral (SESPO). Els dies 20 i 21 d’octubre a través de diverses conferències i tallers es van anar desgranant els factors de risc de les diferents malalties orals i les vies de promoció de la prevenció com una part més del tractament, creant un fòrum d’intercanvi d’opinions i experiències.

Només dues setmanes abans la LV Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurofisiologia Clínica havia reunit a més de 200 especialistes de tot l’estat i altres punts d’Europa. A banda de les conferències d’experts, el programa incloïa tallers pràctics amb grups reduïts d’alumnes per abordar aspectes concrets de la neurofisiologia clínica.

Congressos medics a Girona SESPO

Sector prioritari pel turisme de negocis de la ciutat

El sector associatiu té un gran protagonisme en l’activitat de turisme de negocis a la ciutat de Girona. El 27 i 28 de setembre 8 societats i 7 associacions espanyoles de caire científic, mèdic i tecnològic van participar en el Workshop Associatiu Estatal organitzat pel Catalunya Convention Bureau a Girona amb la col·laboració del Girona City Convention Bureau.

Els participants al workshop es van reunir al Palau de Congressos, on se’ls va oferir una visita força especial, amb la música com a fil conductor.

El grup havia de seguir el so d’un instrument per arribar a cada una de les sales que visitava. Un cop dins, un músic interpretava un breu fragment musical. Finalment, en arribar a l’auditori principal, la Sala Simfònica, el quintet de músics distribuït per la platea va oferir la peça musical completa. L’activitat es va acabar amb un dinar a l’escenari. L’experiència que no s’havia portat mai a terme al Palau de Congressos de Girona va tenir una acollida excepcional entre els participants.

També hi va haver temps per conèixer la ciutat de Girona participant en una Ginkana Gastronòmica pel Barri Vell i el Call Jueu.

Workshop associatiu a Girona
Visita del Palau de Congressos durant el Workshop associatiu a Girona