El Costa Brava Girona Convention Bureau amplia la seva oferta amb nous membres

Categories: Membres del CBGCB.
Translation Priorities: Optional.

Hem engegat 2019 amb noves incorporacions a l’oferta de turisme de negocis del Costa Brava Girona Convention Bureau, amb una presència important d’empreses de la Garrotxa que reforcen la proposta MICE #inPyrenees ?

ALLOTJAMENTS

Mas Bosch 1526

Situada a l’Alt Empordà, aquesta masia fortificada del segle XVI, ara reconvertida en hotel-boutique, ofereix una estada exclusiva enmig de la natura. Compta amb sales de reunions perfectament equipades per acollir fins a 120 persones i una gastronomia a base de productes de quilòmetre zero.

Hotel Vall de Bas

Prop de la zona volcànica de la Garrotxa, aquesta masia reformada ofereix allotjament i cinc sales de reunions amb els equips audiovisuals més avançats i totes les comoditats necessàries per a celebrar reunions amb el màxim confort.

Hotel l’Azure

Prop de la zona volcànica de la Garrotxa, aquesta masia reformada ofereix allotjament i cinc sales de reunions amb els equips audiovisuals més avançats i totes les comoditats necessàries per celebrar reunions amb el màxim confort.

Hotel Riu Fluvià

Aquest allotjament ubicat a la ciutat d’Olot ofereix totes les comoditats per celebrar reunions corporatives en un entorn natural i tranquil, amb 28 habitacions i una sala de reunions amb capacitat fins a 40 persones.

ESPAIS SINGULARS

Fortalesa de Sant Julià

Aquest equipament, inaugurat el 2018, ofereix una experiència d’exclusivitat i alta gastronomia en l’arquitectura singular d’una antiga fortalesa militar. A més de les sales de reunions, el complex conté la proposta cultural del Dor Museu i el Sants Metges Hotel, i compta amb una oferta gastronòmica de primer nivell sota la direcció del xef Jordi Cruz.

ACTIVITATS

Coaching Altitude                   

Organitzadors d’activitats de treball en equip, proposen experiències formatives a l’aire lliure, enmig de l’entorn incomparable de la Garrotxa, per potenciar el lideratge, la comunicació i el treball en equip amb activitats divertides que segueixen una seqüència metodològica d’èxit.

Espai Cuinar Sa

Conduïts per Mathias Hespe, expert en cuina saludable, els grups d’empresa poden gaudir d’activitats divertides entorn de la cuina al’hora que assoleixen nous coneixements sobre tècniques i productes gastronòmics relacionats amb la cuina saludable.

RESTAURANTS

La Deu

Regentat per la mateixa família que el va obrir, ara fa 130 anys, el restaurant La Deu d’Olot compta amb l’experiència i els espais idonis per acollir banquets d’empresa i grans esdeveniments en un entorn singular i de gran bellesa. Ofereix cuina mediterrània i volcànica basada en productes de la zona. També s’hi poden trobar propostes de cuina creativa

La Moixina

Restaurant centenari de cuina volcànica, de mercat i tradicional a Olot, en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Disposa de sales i espais amb una decoració moderna en tons neutres i relaxants que s’adapten a diferents tipus d’actes i esdeveniments.