Tast de mar en un veler

Tela Marinera

4 hores
Tast de gambes tot l’any; i de garoines, d’octubre a març
6 mín. / 36 màx.
Des de 35 €

Amb base al port de Palamós, estem especialitzats en la gestió d’embarcacions clàssiques i en la difusió de les nostres tradicions marineres.

Proposem una navegació activa: els nostres passatgers col·laboren en totes les maniobres de bord mentre descobreixen una altra manera de navegar i els racons més emblemàtics de la Costa Brava.

Amb el vaixell Rafael, construït l’any 1915, i la goleta Jolie Biche navegareu fins a les illes Formigues i fondejareu a la platja de Castell per degustar les garoines a l’antiga: acabades de caçar, amb pa, botifarra i un bon porró de vi de l’Empordà. Segons l’època de l’any, la nostra proposta és degustar les famoses gambes de Palamós acabades de pescar.

Primer acompanyem els nostres passatgers a la llotja i al mercat del peix; tot seguit ens embarquem per, després de fondejar, fer un bany (depenent de l’època de l’any) i cuinar a la planxa, sobre un llit de sal, 150 grams de gambes de talla gran per persona, acompanyades d’un vi blanc de l’Empordà.

Tela Marinera ofereix la possibilitat de navegar, sense pressa ni estrès, en uns vaixells clàssics, autèntics, en què la història dels homes que els van tripular es barreja amb un paisatge geogràfic i cultural que mai no ens deixa indiferents.

 

Inclou:
  • Esmorzar típic català amb embotit i vi
  • Degustació de garoines i/o gambes

CONTACTE

+34 609 307 623