Tast de mar en un veler

Tela Marinera

4 h
D’octubre a març les garoines, el tast de gambes tot l’any
6 mín. / 36 màx.
A partir de 35 €

Amb base al port de Palamós, estem especialitzats en la gestió d’embarcacions clàssiques i en la difusió de les nostres tradicions marineres. Proposem una navegació activa: els nostres passatgers col·laboren en totes les maniobres a bord mentre descobreixen una altra manera de navegar i els racons més emblemàtics de la Costa Brava.

Amb el vaixell Rafael, construït l’any 1915, i la goleta Jolie Biche naveguem fins a les illes Formigues i fondegem a la platja del Castell per degustar les garoines a l’antiga: acabades de caçar, amb pa, botifarra i un bon porró de vi de l’Empordà.

Segons l’època de l’any, la nostra proposta és degustar les famoses gambes de Palamós acabades de pescar. Primer acompanyem els nostres passatgers a la llotja i al mercat del peix; tot seguit ens embarquem per, després de fondejar, fer un bany (depenent de l’època de l’any) i cuinar a la planxa, sobre un llit de sal, 150 grams de gambes de talla gran per persona, acompanyades d’un vi blanc de l’Empordà.

Tela Marinera ofereix la possibilitat de navegar, sense pressa ni estrès, en uns vaixells clàssics, autèntics, on la història dels homes que els van tripular es barreja amb un paisatge geogràfic i cultural que mai no ens deixa indiferents.

Inclou:

  • Esmorzar típic català amb embotit i vi
  • Garoines o gambes

CONTACTE

+34 609 307 623