FamTrip formatiu: propostes de valor

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

El Costa Brava Girona Convention Bureau va celebrar, conjuntament amb Eventoplus, una acció formativa adreçada als seus membres, agències i organitzadors professionals.

L’acció comprenia dos dies de sessions formatives, impartides per Eventoplus al Domus Sent Soví d’Hostalric i al Mas les Comelles de la Vall d’en Bas.

Els continguts de les sessions van tractar sobre com confeccionar un briefing i elaborar diferents propostes. Al llarg de la formació els participants van desenvolupar projectes i els van valorar conjuntament.

Posteriorment, les agències i organitzadors professionals van participar en un FamTrip que va començar amb un dinar al propi Domus Sent Soví seguit d’una visita al barri vell de Girona, amb la sèrie Joc de Trons com a fil conductor. Més tard, al Peralada Resort van tenir oportunitat de fer una visita a les instal·lacions i una Masterclass de Pòquer després de sopar.

L’oferta formativa del Costa Brava Girona Convention Bureau respon al repte de l’evolució constant del sector MICE oferint les eines perquè els membres i els organitzadors professionals estiguin sempre al dia de les últimes novetats. A la vegada, té la intenció d’establir relacions entre els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau i les agències qui es poden convertir després en clients.

Xavier Ricomà, product manager de Box de Ideas

…molt networking, tant amb els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau, com amb la resta de participants mitjançant els tallers que ens ha fet Eventoplus.

M’ha agradat molt la visita a Girona, una ciutat ¨nova que ens pot donar molt de joc amb els nostres clients, i l‘alt nivell gastronòmic que hem pogut gaudir amb els dinars i el sopar.

Juan Ignacio Collado, director general de Imagine Events & Incentives

M’agrada molt aquest format de FamTrip on puc conèixer llocs interessants i intercanviar experiències amb col·legues de professió i proveïdors. He tornat amb algunes idees que ben segur aplicarem als pròxims esdeveniments. Girona està preciosa!