Genuine Corporate Experience: Idees úniques per incentivar i cohesionar

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

El nou catàleg Genuine Corporate Experiences és un tastet de les innombrables experiències que es poden viure a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Recull 29 propostes de diferents membres del Costa Brava Girona Convention Bureau especialitzats en turisme de negocis i activitats d’incentius.

El caràcter genuí de la zona, unit a la capacitat creativa i experiència de les empreses, conforma una oferta atractiva pels organitzadors que cerquen activitats diferents, exclusives, capaces de connectar emocions i reforçar els vincles entre les persones.

Amb aquesta tria hem volgut representar al màxim la diversitat de la destinació i les seves singularitats culturals, gastronòmiques i geogràfiques. Es tracta d’una iniciativa viva a la que s’hi aniran sumant noves propostes.

Les activitats segueixen tres fils conductors: descobreix, desafia i tasta. Tota una invitació a viure intensament la Costa Brava i el Pirineu de Girona a través d’experiències memorables.

La publicació vol ser una eina útil a l’hora d’organitzar un programa d’activitats atractiu i ben fonamentat per grups d’empresa o participants de congressos i convencions.

Genuine Corporate Experiences

 Podeu demanar una còpia en paper escrivint a convention@costabrava.org