Glamping a La Farinera

Categories: Notícies MICE i Propostes.
Translation Priorities: Optional.

Amb motiu del seu 20è aniversari, una empresa tecnològica amb seu a Barcelona va encarregar a Marca Condal l’organització de la seva convenció anual. L’acampada temàtica i immersiva amb el nom Into the Wild gira entorn del concepte de la tribu.

La Farinera de Sant Lluís va oferir la localització idònia per portar la idea a la pràctica, ja que reuneix tots els elements necessaris. La finca, de 130 hectàrees, disposa d’espais exteriors diferenciats i plens d’encant, com ara jardins, un llac amb embarcador, piscina, eres i zones de bosc, així com sales perfectament equipades i connectades a l’interior de l’edifici industrial modernista.

Preparatius

Per oferir tots els serveis d’allotjament als cent cinquanta participants durant dos dies i dues nits i acollir les activitats del programa, es van muntar cinc zones diferenciades i separades:

La zona de glamping es va muntar a la fageda. S’hi van alçar cinquanta-cinc tendes de campanya moblades amb estil colonial, on no faltava de res: tauletes de nit, armari, carregador, llums… Ben a prop, la zona de dutxes i lavabos.

A la zona central, s’hi van instal·lar els racons de descans (chill-outs), el bar a l’aire lliure i les hamaques. Els àpats tenien també un espai dedicat on s’oferien diferents propostes de bufets. La zona d’activitats estava equipada per a la pràctica de diversos esports i també es va preparar una zona de festa amb un escenari creat per a l’ocasió.

Tot i que l’esdeveniment era cent per cent exterior, dins de l’edifici modernista de La Farinera hi havia diverses sales dedicades a zones de treball per als assistents que haguessin de resoldre alguna qüestió de feina. Aquestes sales compten amb fibra òptica i tot l’equipament necessari per a reunions, sessions de formació i sessions de treball.

Els artistes, els organitzadors i els equips tècnics van poder ser ben a prop en tot moment, ja que es van allotjar a les cases dels Masos, dins mateix de l’espai de La Farinera de Sant Lluís.

Esdeveniment immersiu

Totes les activitats i les instal·lacions estaven pensades entorn de la idea d’una acampada amb la tribu. La part artística hi va tenir una part molt important a l’hora de dissenyar els àpats i les activitats, com les classes de ioga, la dansa tribal, els tatuatges o la festa fluor.

L'ESDEVENIMENT EN IMATGES