Hi Bird!

Categories: Activitats i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Humanside Experiences presenta Hi Bird!, una nova activitat per a grups d’empresa i institucionals en què els participants gaudeixen del treball en equip amb el resultat d’un impacte real i positiu en la natura.

La finalitat és construir caixes niu per a ocells i fer-ne donació a organismes que gestionen parcs naturals i espais protegits. L’activitat s’organitza en col·laboració amb aquestes entitats.

Divertit i gratificant

Abans de començar la feina, un biòleg de l’organització beneficiària explica als participants el context de l’espai natural i la funció dels nius que es construiran.

Els participants, organitzats en equips, reben el material, les eines, els equips de protecció i el plànol amb les indicacions per construir la caixa niu. Hi ha diversos models de nius, segons l’espècie d’ocell.

L’èxit de l’activitat està assegurat. Per una banda, les instruccions són molt assequibles. De fet, s’assemblen força a les indicacions de muntatge d’una coneguda marca de mobles suecs. La fusta està tractada per tal d’aconseguir la màxima durabilitat i el disseny dels equips està pensat per aprofitar al màxim els materials.

Les eines d’assemblatge funcionen amb bateries, a fi de poder treballar tant en plena natura com dins d’una sala de reunions. La bona coordinació dels equips fa la resta per anar avançant en la construcció del niu i aconseguir els millors resultats.

Un cop s’ha acabat la feina, a més a més de les bones sensacions de treballar amb les mans, queda la satisfacció d’haver fet, entre tots, una contribució positiva al medi.

Esdeveniments amb més compromís

Cada cop més els clients corporatius i institucionals busquen oferir als seus participants activitats en plena natura i que tinguin un impacte real i positiu sobre la societat o el medi.

A la Costa Brava de Girona, més d’un terç del seu territori és espai protegit. El nombre d’establiments amb certificacions de sostenibilitat, l’oferta d’activitats de responsabilitat social corporativa per a grups i el protagonisme del producte de proximitat en restaurants i hotels mostren la implicació del sector MICE gironí amb la sostenibilitat.