La Costa Brava més èpica

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

El primer capítol de House of the Dragon, preqüela de Joc de trons, ha projectat la imatge dels jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar a tot el món.

Situats al cim d’un penya-segat que forma un amfiteatre natural, els jardins noucentistes estan construïts en forma de terrasses, amb unes vistes impressionants sobre el mar i les platges de Lloret de Mar.

Els jardins tenen una extensió de 26.830 m2 i han acollit nombrosos rodatges cinematogràfics i esdeveniments oficials i corporatius.

La tardor passada, l’equip de rodatge es va desplaçar a Lloret de Mar. Dues-centes cinquanta persones es van allotjar a l’Hotel Evenia Olympic Palace, on també tenien sales de reunions per treballar. Alguns dels actors i actrius s’estaven a l’Hotel Casa Coco.

Joc de trons a Girona

Escena de Game of Thrones gravada a la catedral de Girona

Girona va ser escollida entre moltes altres ciutats arreu del món com a localització de diversos escenaris per a la sisena temporada de Joc de trons. Es van triar nou espais del Barri Vell, que van aparèixer en vuit dels deu episodis de la temporada.

Gràcies a la bona conservació del centre històric i dels carrers i edificis medievals, no va caldre fer gaires retocs digitals, amb la qual cosa és ben fàcil reconèixer les localitzacions que es van fer servir al rodatge.

Els guies de Gigs Girona ofereixen una visita guiada als llocs més emblemàtics del rodatge, on el visitant pot conèixer tots els secrets del rodatge de la sèrie als escenaris gironins.