Meliá desembarca a la Costa Brava

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

Translation Priorities: Optional.

El clima, la gastronomia i els idíl·lics paisatges mediterranis són alguns dels motius pels quals la Costa Brava rep a milions de turistes que busquen descobrir per uns dies aquesta forma única de viure. És per això que Meliá Hotels International vol fer honor a l’atractiu esperit del mediterrani amb l’apertura dels seus dos hotels: el Meliá de Lloret de Mar i el ZEL Costa Brava.

D’aquesta manera, desembarca a Cala Giverola, de Tossa de Mar, la marca d’estil de vida mediterrani creada per Meliá Hotels International i Rafa Nadal, amb el ZEL Costa Brava, una llar lluny de casa on poder disfrutar del relax i la diversió a parts iguals. Però això no és tot, Meliá també arriba a Lloret amb l’Hotel Meliá Lloret de Mar, un establiment de cinc estrelles situat on hi havia l’emblemàtic Gran Hotel Monterrey, amb un equipament renovat i adaptat a la marca de la cadena mallorquina.

 

Meliá Lloret de Mar, un restiling de 5 estrelles

 

El nou Meliá a Lloret compta amb 200 habitacions, dues piscines exteriors envoltades d’una exhuberant vegetació, i un solàrium, una zona wellness amb un gimnàs i un spa amb tractaments revitalitzants, massatges relaxants i una piscina d’hidroteràpia. Amb unes vistes privilegiades, el Meliá Lloret de Mar es troba a tan sols 20 km de diversos camps de golf, i en una de les zones més boniques i tranquil·les de Lloret de Mar, al costat del Casino i el Teatre.

Cal destacar els 50.000 m² d’espai exterior, amb zones enjardinades i sales per a esdeveniments socials, aquest hotel s’ha renovat per encarnar l’essència més pura de la Costa Brava, oferint a cada tipus de viatger la seva millor experiència. De fet, el seu factor diferencial són els espais per organitzar reunions, convencions, incentius i esdeveniments diversos. Un refugi únic i especial a la vora del Mediterrani amb habitacions de disseny i deliciosos espais gastronòmics, inclosos dos restaurants, un bar i un pool bar. Cal remarcar l’apertura d’El Freu, restaurant emblemàtic que ja es trobava a l’antic Gran Hotel Monterrey, convertit ara en Meliá Lloret de mar, i que manté la mateixa línia de gastronomia per la qual destacava.

 

ZEL Costa Brava, un retir de pau i natura

 

Amb una arquitectura integrada en la natura, el ZEL Costa Brava, a Tossa de Mar, ofereix als visitants una experiència de benestar actiu amb una varietat d’activitats de relaxació, inclòs l’spa amb una gran piscina climatitzada, bany turc, sauna i una gran varietat de tractaments. A més, disposa d’un gimnàs complet i de la possibilitat de practicar fins a 46 activitats esportives diferents: esports de pista com tennis, futbol-tennis, bàsquet, hoquei, ping-pong, voleibol-platja o waterpolo, fins a esports de natura com el nordic-walking, running, bicicleta, trekking o crossfit i entrenaments de ioga, pilates, dansa, o jiu-jitsu, i esports aquàtics al mar en la seva piscina semiolímpica de 25 m2.

L’hotel, que disposa de 214 habitacions i suites amb vistes al mar, a la muntanya o als jardins, es troba en una zona que exemplifica la fusió perfecta de la cultura ancestral amb la bellesa extraordinària de les platges i escarpats penya-segats, escenaris de rodatge per a clàssiques pel·lícules de Hollywood com “Pandora” o “L’Holandès Errant”. Entre les atraccions que componen la zona, es troben el castell de Tossa del Mar, la Vila Vella, la Vila Romana dels Ametllers, o alguns dels racons més “instagramejables” de tot el litoral. Un retir seductor a pocs quilòmetres de l’Aeroport Internacional de Girona-Costa Brava i a menys de cent quilòmetres del de Barcelona.

L’hotel compta amb una àmplia sala de reunions panelable en tres per a esdeveniments i activitats complementàries de teambuilding. És per això que es converteix en un espai a tenir molt en compte pels organitzadors d’esdeveniments i empreses del sector MICE.

En aquest sentit, l’hotel comptarà amb un Beach Club a Cala Giverola, amb la millor cuina mediterrània, una experiència gastronòmica única i de màxima qualitat vora el mar. També compta amb un lobby bar, una food-truck, un xiringuito de platja i diverses terrasses.

En definitiva, Meliá Hotels International entra amb força a la Costa Brava per expandir una oferta d’allotjament, gastronomia i espais de trobada, reunió i esdeveniments de qualitat amb la que compta la demarcació.