MICE d’alta muntanya

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

A dos mil metres d’altitud, rodejada de muntanyes de tres mil metres d’on neixen multitud de fonts i torrents, la vall de Núria presenta una riquesa natural i paisatgística única i uns equipaments idonis per acollir incentius i reunions d’empresa en unes condicions adequades a la situació actual.

La millor opció per arribar-hi és el tren cremallera, un transport singular que ens permet gaudir amb tota la tranquil·litat de vistes espectaculars durant el trajecte de 12,5 km, fins als més de mil metres d’altitud.

L’Hotel Vall de Núria ofereix totes les comoditats i serveis per a grups d’empresa. Compta amb un auditori amb capacitat per a 144 persones i diverses sales de reunions.

L’estació d’esquí i de muntanya de la vall de Núria ha obtingut la «Q» (qualitat) de l’Institut per a la Qualitat Turística. El seu entorn privilegiat i les seves instal·lacions obren un munt de possibilitats per organitzar programes d’activitats en grup que ens connecten amb la natura i el benestar.

La gestió del complex correspon a Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Totes les activitats que s’hi fan segueixen un sistema de gestió mediambiental per garantir el manteniment del ric patrimoni natural de la vall de Núria.