MIS 2017

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

El passat 28 de març es va celebrar el MIS 2017 a Madrid. Aquest esdeveniment organitzat per Eventoplus va reunir a més de 250 professionals del sector de turisme de negocis i al voltant de 110 expositors en una trobada on es van debatre les últimes tendències del sector i es van fer activitats de networking.

El Costa Brava Girona Convention Bureau va tornar a ser present per explicar l’oferta de turisme de negocis de les comarques gironines als organitzadors professionals que s’hi van aplegar.

En aquesta edició vam poder constatar el creixent interès per la nostra destinació, generant més entrevistes de les que teníem concertades. Un 80% dels compradors amb qui vam contactar pertanyen al mercat estatal.

També vam tenir oportunitat de presentar les activitats d’incentiu a través del nou catàleg Genuine Corporate Experience, amb una molt bona acollida per part dels assistents que s’hi van acostar a conèixer l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Novament, El MIS ha estat una bona ocasió per generar contactes i retrobar-nos amb professionals que tornen a demostrar el seu interès per la nostra proposta.