NOTÍCIES

Incentius en contacte amb la natura

Activitats, Membres del CBGCB
20/02/2023

L’oferta MICE d’allotjaments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona inclou experiències d’incentius ideals per gaudir del contacte amb la natura amb experts que tenen cura de l’entorn que els envolta.

Hi Bird!

Notícies MICE, Propostes
10/02/2023

Humanside Experiences presenta Hi Bird!, una nova activitat per grups d’empresa i institucionals en què els participants gaudeixen del treball en equip amb el resultat d’un impacte real i positiu en la natura.

Retrobant els orígens a la Costa Brava

Membres del CBGCB, Notícies MICE
10/02/2023

A finals de l’any passat, l’empresa holandesa de desenvolupament de sistemes per a la cadena de subministraments Starware, va celebrar el 30è aniversari a la Costa Brava

Nous membres del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
09/02/2023

L’oferta de turisme de negocis del Costa Brava Girona Convention Bureau creix amb la incorporació de dos membres:

El sector MICE de Girona aprova el pla d’acció del Costa Brava Girona Convention Bureau per al 2023

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
06/02/2023

Després d’un 2022 marcat pel retorn de l’activitat MICE, el CBGCB presenta un pla d’accions i objectius dirigit a reforçar el posicionament de la destinació

El llegat MICE

Notícies MICE
30/01/2023

El Palau de Congressos de Girona, seu dels grans congressos que tenen lloc a la ciutat, està treballant des de principis d’aquest any en l’impacte social positiu (és a dir, el llegat) que hi poden deixar els congressos.

ARXIU

Noves instal·lacions MICE a la Farinera Sant Lluís

Membres del CBGCB, Notícies MICE
03/05/2021

El complex industrial modernista de la Farinera Sant Lluís ha instal·lat fibra òptica a tota la finca per millorar-ne la connectivitat.

Taula del sector MICE a Girona

Notícies MICE
30/04/2021

Professionals relacionats amb el turisme de negocis es reuniran cada mes amb l’objectiu de treballar conjuntament

Instal·lacions sostenibles per a l’activitat MICE

Membres del CBGCB
26/04/2021

El Celler La Vinyeta ha posat en marxa una instal·lació pionera per al control i la depuració de les aigües procedents de l’elaboració de vins.

Amb la força del drac

Activitats
20/04/2021

Si veieu grups d’empresa remant intensament en “dragon boats” a l’estany de Banyoles, no els destorbeu: estan treballant.

Fira comercial Citrium World

Membres del CBGCB, Notícies MICE
12/04/2021

L’Evenia Olympic Palace de Lloret de Mar ha estat la seu de la Fira Citrium World.

Sis recomanacions per enfocar un esdeveniment en línia

General
06/04/2021

Carles Ruiz, director de Divertimento, ha identificat sis aspectes fonamentals a l’hora d’organitzar un esdeveniment virtual.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.