NOTÍCIES

Dragon Boat Fest

Notícies MICE
25/10/2022

Aquest setembre passat, l’estany de Banyoles ha estat l’escenari de la trobada DBanyoles’22, que va aplegar diversos esdeveniments entorn de l’activitat dragon boat.

Nou membre del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
20/10/2022

La Fundació Emys se suma al grup d’empreses i institucions que donen suport al Costa Brava Girona Convention Bureau.

Costa Brava Girona al Meet Catalunya 2022

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
18/10/2022

El Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el Meet Catalunya 2022

Sis localitzacions a Costa Brava Girona per a esdeveniments amb personalitat pròpia

Destinació
17/10/2022

A Costa Brava Girona és possible trobar el lloc més adequat a cada tipus de congrés o de reunió, en localitats amb personalitat pròpia dotades de tots els serveis necessaris perquè tot surti perfecte.

Els esdeveniments associatius tornen amb força

Notícies MICE
08/10/2022

Després de dos anys d’edicions en línia i edicions híbrides, el festival de fotografia i natura MontPhoto recupera el format cent per cent presencial a la seu habitual, Lloret de Mar.

Costa Brava Weekend

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
29/09/2022

A finals de setembre va tenir lloc la trobada Costa Brava Weekend, amb divuit programadors de viatges de luxe i representants d’agències organitzadores d’esdeveniments de l’Estat i divuit representants d’empreses i entitats gironines del sector del turisme de negocis.

ARXIU

Costa Brava Girona: una destinació preparada per inspirar els esdeveniments que vindran

Membres del CBGCB, Notícies MICE
02/02/2021

Tres professionals del sector MICE de Costa Brava Girona comparteixen la seva proposta per respondre a les necessitats dels organitzadors.

Idees per als incentius que vindran

Notícies MICE, Propostes
07/01/2021

Us proposem idees de propostes genuïnes i sostenibles que permeten mantenir les mesures d’autoprotecció i distància social.

Publicacions al blog 2021

General
01/01/2021

Publicacions al blog 2021 La Costa Brava i el Pirineu de Girona re… Els esdeveniments tornen a arrencar #inC… Tornen els fam trips! El MICE gironí, present a les campanyes … Escape room des del mòbil i personalitza… Tecnologia i teambuilding a L’Azure Tornem a París! Hewlett Packard prepara el 2022 amb una … MontPhoto Fest 21, més presencial El Girocamping torna amb forces renovade… The Meetings Space Autumn a Copenhaguen Sea Otter Europe en versió completa Presentació del Congrés Mundial de Turis… Primer Congrés de Pesca Sostenible Experiències d’incentiu a s’Agaró Bootcamp al Torremirona Relais Hotel Gol… El xef Paco Pérez dirigeix l’oferta gast… Esdeveniments a la Ciutat Esportiva de B… Casa Anamaria, en exclusiva Tornem als fòrums MICE Explora les possibilitats MICE de Girona Workshops made #inCostaBrava #inPyrenees L’hotel L’Azure ens presenta el seu catà… Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort est… Nova proposta de benestar al Sant Pere d… «Create your own

La Costa Brava i el Pirineu de Girona: terra de contrastos

Destinació
12/12/2020

Ubicat entre la frontera francesa i Barcelona, el territori de la Costa Brava i el Pirineu de Girona presenta una diversitat única de paisatges en menys d’una hora de trajecte

Trobada anual del sector de turisme gironí

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
10/12/2020

La Jornada Virtual Interclubs ha estat el primer acte organitzat a través de la nova plataforma promocional digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Girona posa a punt la seva proposta MICE

Notícies MICE
01/12/2020

L’auditori del Palau de Congressos de Girona es va convertir en un plató per celebrar la 2a Jornada Híbrida MICE.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.