NOTÍCIES

No renunciïs a res i viu el doble a Costa Brava Girona

Destinació
05/08/2021

A Costa Brava Girona tens tot el que cal per celebrar els teus esdeveniments i reunions i també per organitzar activitats emocionants.

Casa Anamaria, en exclusiva

Membres del CBGCB
13/07/2021

Hotel Casa Anamaria es pot reservar en exclusiva per a celebrar esdeveniments, reunions d’empresa, team bulduings, presentacions i altres actes corporatius.

Tornem als fòrums MICE

Activitats del Costa Brava Girona CB
25/06/2021

Accions del CBGCB per reforçar la promoció de l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en el mercat estatal.

Workshops made #inCostaBrava #inPyrenees

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
21/06/2021

Continuem promocionant l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb experiències híbrides i virtuals.

L’hotel L’Azure ens presenta el seu catàleg MICE

Membres del CBGCB, Notícies MICE
21/06/2021

L’hotel L’Azure de Lloret de Mar, que ha obert portes al juny, ens presenta la seva oferta orientada al segment MICE

Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort estrena un centre de benestar

Membres del CBGCB
10/06/2021

Recentment l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort ha obert les portes del nou Wellness Centre, un espai natural i tranquil per gaudir d’experiències de benestar físic i emocional a través del moviment, la nutrició, la recuperació i la relaxació.

ARXIU

Instal·lacions sostenibles per a l’activitat MICE

Membres del CBGCB
26/04/2021

El Celler La Vinyeta ha posat en marxa una instal·lació pionera per al control i la depuració de les aigües procedents de l’elaboració de vins.

Amb la força del drac

Activitats
20/04/2021

Si veieu grups d’empresa remant intensament en “dragon boats” a l’estany de Banyoles, no els destorbeu: estan treballant.

Fira comercial Citrium World

Membres del CBGCB, Notícies MICE
12/04/2021

L’Evenia Olympic Palace de Lloret de Mar ha estat la seu de la Fira Citrium World.

Sis recomanacions per enfocar un esdeveniment en línia

General
06/04/2021

Carles Ruiz, director de Divertimento, ha identificat sis aspectes fonamentals a l’hora d’organitzar un esdeveniment virtual.

Hotel Empordà Golf: ben connectat per la nova realitat MICE

Membres del CBGCB
30/03/2021

L’Hotel Empordà Golf, situat en una ubicació privilegiada i envoltat de dos dels millors camps de golf de la Costa Brava, reuneix les condicions necessàries per acollir esdeveniments de tot tipus, incloent-hi els formats híbrids.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona, un món ple d’idees pels teus viatges d’incentius i les teves reunions en entorns rurals

Destinació
17/03/2021

Imagina’t formant part d’un equip on gaudiu d’activitats conjuntes, compartint estones d’oci saludable i participeu activament en sessions de treball. Imagina’t que ho fas en un indret on la natura t’envolta. Imagina`t que ets a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.