NOTÍCIES

Dragon Boat Fest

Notícies MICE
25/10/2022

Aquest setembre passat, l’estany de Banyoles ha estat l’escenari de la trobada DBanyoles’22, que va aplegar diversos esdeveniments entorn de l’activitat dragon boat.

Nou membre del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
20/10/2022

La Fundació Emys se suma al grup d’empreses i institucions que donen suport al Costa Brava Girona Convention Bureau.

Costa Brava Girona al Meet Catalunya 2022

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
18/10/2022

El Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el Meet Catalunya 2022

Sis localitzacions a Costa Brava Girona per a esdeveniments amb personalitat pròpia

Destinació
17/10/2022

A Costa Brava Girona és possible trobar el lloc més adequat a cada tipus de congrés o de reunió, en localitats amb personalitat pròpia dotades de tots els serveis necessaris perquè tot surti perfecte.

Els esdeveniments associatius tornen amb força

Notícies MICE
08/10/2022

Després de dos anys d’edicions en línia i edicions híbrides, el festival de fotografia i natura MontPhoto recupera el format cent per cent presencial a la seu habitual, Lloret de Mar.

Costa Brava Weekend

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
29/09/2022

A finals de setembre va tenir lloc la trobada Costa Brava Weekend, amb divuit programadors de viatges de luxe i representants d’agències organitzadores d’esdeveniments de l’Estat i divuit representants d’empreses i entitats gironines del sector del turisme de negocis.

ARXIU

Tallers per cuinar sa

Notícies MICE
15/09/2022

El xef, formador i consultor Matthias Hespe obre un nou cicle d’activitats a l’Espai Cuinar Sa a Girona, que durarà fins a principis de desembre.

L’Alàbriga Hotel & Home Suites amplia els seus espais MICE per terra i per mar

Membres del CBGCB, Notícies MICE
12/09/2022

L’espai del Sea Club de l’Alàbriga Hotel & Home Suites ha augmentat l’aforament fins a tres-centes persones.

El sector MICE gironí es forma per organitzar esdeveniments més sostenibles

Activitats del Costa Brava Girona CB
09/09/2022

Des del Costa Brava Girona Convention Bureau s’impulsen dues formacions per tal de fomentar l’aprenentatge sobre com organitzar esdeveniments d’empremta més sostenible.

La Costa Brava més èpica

Notícies MICE
05/09/2022

El primer capítol de House of the Dragon, preqüela de Joc de trons, ha projectat la imatge dels jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar a tot el món.

Connectats amb el mercat francès

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
29/08/2022

Darrerament, hem tingut ocasió de reunir-nos amb organitzadors professionals francesos i belgues per compartir idees i propostes per organitzar reunions, viatges d’incentius i esdeveniments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Glamping a La Farinera

Notícies MICE, Propostes
30/07/2022

Amb motiu del seu 20è aniversari, una empresa tecnològica amb seu a Barcelona va celebrar la seva convenció anual d’una manera ben diferent: una acampada temàtica als extensos espais exteriors de La Farinera de Sant Lluís.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.