NOTÍCIES

Cimera del Basque Culinary Center

Notícies MICE
25/06/2022

Girona i la Costa Brava han acollit per primera vegada la cimera gastronòmica organitzada pel Basque Culinary Center amb el títol «Comida que acoge», i la reunió anual del Consell Internacional del Basque Culinary Center.

Esdeveniments corporatius

Notícies MICE
21/06/2022

Tal com està passant al sector associatiu, els organitzadors MICE corporatius tornen a portar les seves reunions i esdeveniments al format presencial.

Dalí porta la Costa Brava a Bèlgica

Activitats del Costa Brava Girona CB
10/06/2022

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i la Fundació Gala – Salvador Dalí van organitzar una acció promocional a la ciutat belga de Gant aprofitant l’exposició immersiva «Inside Dalí» que acull l’espai Lichtkerk fins al 30 de juny.

Tornem a IMEX Frankfurt!

Activitats del Costa Brava Girona CB
06/06/2022

Per fi, després de dos anys de cancel·lacions, es va celebrar de nou la fira IMEX a Frankfurt i el Costa Brava Girona Convention Bureau va tornar a ser-hi present

Girona recupera l’activitat congressual

Notícies MICE
02/06/2022

El mes de maig, el Palau de Congressos de Girona ha rebut gairebé cinc mil assistents en diferents actes, tant públics com privats.

Nova referència enoturística a Costa Brava Girona

Activitats, Notícies MICE
17/05/2022

El nou celler de Peralada se suma a la proposta de turisme prèmium del Peralada Resort. El prestigiós estudi RCR Arquitectes, guanyador l’any 2017 del Premi Pritzker (els “Nobel” de l’arquitectura), ha estat l’encarregat de crear aquest espai per fer créixer la proposta enològica del Celler Peralada

ARXIU

Deluxe Travel Market

Activitats del Costa Brava Girona CB
09/05/2022

Deluxe Travel Market és un esdeveniment de networking per a dissenyadors de viatges i professionals MICE

Afterwork Costa Brava Girona als Països Nòrdics

Activitats del Costa Brava Girona CB
06/05/2022

Costa Brava Girona va presentar la seva oferta MICE, Premium, Golf i Enogastronòmica a les ciutats d’Oslo (Noruega) i Estocolm (Suècia)

El Park Hotel San Jorge presenta novetats

Membres del CBGCB, Notícies MICE
28/04/2022

La proposta gastronòmica del Park Hotel San Jorge de Calonge s’obre definitivament al públic amb una nova imatge i una carta creativa

Creix l’oferta MICE del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
19/04/2022

Tres nous membres se sumen a l’oferta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

El sector MICE gironí es forma per organitzar esdeveniments més sostenibles

Activitats del Costa Brava Girona CB
28/03/2022

Des del Costa Brava Girona Convention Bureau s’impulsen dues formacions per tal de fomentar l’aprenentatge sobre com organitzar esdeveniments d’empremta més sostenible.

Ultonia Rooftop & Cocktails

Membres del CBGCB
22/03/2022

La terrassa dels hotels Gran Ultonia i Ultonia, en ple Barri Vell de Girona, és el nou punt de trobada dels amants del concepte rooftop

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.