NOTÍCIES

Dragon Boat Fest

Notícies MICE
25/10/2022

Aquest setembre passat, l’estany de Banyoles ha estat l’escenari de la trobada DBanyoles’22, que va aplegar diversos esdeveniments entorn de l’activitat dragon boat.

Nou membre del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
20/10/2022

La Fundació Emys se suma al grup d’empreses i institucions que donen suport al Costa Brava Girona Convention Bureau.

Costa Brava Girona al Meet Catalunya 2022

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
18/10/2022

El Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el Meet Catalunya 2022

Sis localitzacions a Costa Brava Girona per a esdeveniments amb personalitat pròpia

Destinació
17/10/2022

A Costa Brava Girona és possible trobar el lloc més adequat a cada tipus de congrés o de reunió, en localitats amb personalitat pròpia dotades de tots els serveis necessaris perquè tot surti perfecte.

Els esdeveniments associatius tornen amb força

Notícies MICE
08/10/2022

Després de dos anys d’edicions en línia i edicions híbrides, el festival de fotografia i natura MontPhoto recupera el format cent per cent presencial a la seu habitual, Lloret de Mar.

Costa Brava Weekend

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
29/09/2022

A finals de setembre va tenir lloc la trobada Costa Brava Weekend, amb divuit programadors de viatges de luxe i representants d’agències organitzadores d’esdeveniments de l’Estat i divuit representants d’empreses i entitats gironines del sector del turisme de negocis.

ARXIU

Una Mar de Vins

Activitats, Notícies MICE
22/07/2022

Creuers Mare Nostrum ha creat, conjuntament amb el projecte de difusió del patrimoni vitivinícola Glops d’Història, l’activitat “Una mar de vins”.

Experiència Peralada

Notícies MICE, Propostes
12/07/2022

L’Hotel Peralada 5* proposa un complet programa d’incentius dins de les instal·lacions del complex turístic de Peralada,

Els nous models d’autocaravanes del Caravan Salon de Düsseldorf es presenten a la Costa Brava

Notícies MICE
10/07/2022

Una trentena de periodistes internacionals i prescriptors alemanys van provar disset autocaravanes diferents per conèixer-ne les prestacions, alhora que circulaven pel territori i visitaven municipis i càmpings de la demarcació.

Cinc experiències per la MedCriuse General Assembly

Notícies MICE, Propostes
07/07/2022

Els prop de dos-cents assistents a la 60a Assemblea General de l’Associació de Ports de Creuers del Mediterrani celebrada a l’Hostal de la Gavina de S’Agaró van poder triar entre diferents experiències genuïnes de la Costa Brava:

Cointreau Day a Cadaqués, per Atelier Esdeveniments

Notícies MICE, Propostes
05/07/2022

La marca francesa Amer Brands va encarregar a Atelier Esdeveniments el disseny i l’organització del Cointreau Day a Cadaquès.

Cimera del Basque Culinary Center

Notícies MICE
25/06/2022

Girona i la Costa Brava han acollit per primera vegada la cimera gastronòmica organitzada pel Basque Culinary Center amb el títol «Comida que acoge», i la reunió anual del Consell Internacional del Basque Culinary Center.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.