NOTÍCIES

Cimera del Basque Culinary Center

Notícies MICE
25/06/2022

Girona i la Costa Brava han acollit per primera vegada la cimera gastronòmica organitzada pel Basque Culinary Center amb el títol «Comida que acoge», i la reunió anual del Consell Internacional del Basque Culinary Center.

Esdeveniments corporatius

Notícies MICE
21/06/2022

Tal com està passant al sector associatiu, els organitzadors MICE corporatius tornen a portar les seves reunions i esdeveniments al format presencial.

Dalí porta la Costa Brava a Bèlgica

Activitats del Costa Brava Girona CB
10/06/2022

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i la Fundació Gala – Salvador Dalí van organitzar una acció promocional a la ciutat belga de Gant aprofitant l’exposició immersiva «Inside Dalí» que acull l’espai Lichtkerk fins al 30 de juny.

Tornem a IMEX Frankfurt!

Activitats del Costa Brava Girona CB
06/06/2022

Per fi, després de dos anys de cancel·lacions, es va celebrar de nou la fira IMEX a Frankfurt i el Costa Brava Girona Convention Bureau va tornar a ser-hi present

Girona recupera l’activitat congressual

Notícies MICE
02/06/2022

El mes de maig, el Palau de Congressos de Girona ha rebut gairebé cinc mil assistents en diferents actes, tant públics com privats.

Nova referència enoturística a Costa Brava Girona

Activitats, Notícies MICE
17/05/2022

El nou celler de Peralada se suma a la proposta de turisme prèmium del Peralada Resort. El prestigiós estudi RCR Arquitectes, guanyador l’any 2017 del Premi Pritzker (els “Nobel” de l’arquitectura), ha estat l’encarregat de crear aquest espai per fer créixer la proposta enològica del Celler Peralada

ARXIU

El Consell Internacional del Basque Culinary Centre es retroba a la Costa Brava Girona

General, Notícies MICE
17/03/2022

Girona serà el punt de trobada dels membres del Consell Internacional del Basque Culinary Centre, una institució que integra la Facultat de Ciències Gastronòmiques, adscrita a la Mondragon Unibertsitatea, i el BCC Innovation.

El MICE gironí es promociona a París

Activitats del Costa Brava Girona CB
11/03/2022

El Costa Brava Girona Convention Bureau ha dut a terme diverses accions de promoció a París per donar a conèixer l’oferta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a organitzadors d’esdeveniments del mercat francès.

24h MICE a Girona

Destinació
03/03/2022

Entre els membres del CBGCB trobaràs propostes engrescadores per visitar Girona des de perspectives diferents, adaptades a la mida i interessos de cada grup.

Jornada de sostenibilitat

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
23/02/2022

Uns cent participants es van aplegar a l’impressionant escenari de l’aula magna de la Universitat de Girona (UdG) per assistir a la jornada professional «Sostenibilitat i turisme»

Els primers viatges de familiarització de l’any

Activitats del Costa Brava Girona CB
16/02/2022

Recentment hem contribuït a organitzar accions de promoció del territori, donant a conèixer algunes de les propostes de l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a organitzadors de diversos mercats.

L’Hotel Alàbriga comença la temporada amb novetats

Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/02/2022

L’Hotel Alàbriga de Sant Feliu de Guíxols començarà la temporada l’1 d’abril amb noves propostes en dos dels seus espais.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.