NOTÍCIES

La Costa Brava i el Pirineu de Girona reforcen la seva promoció a Madrid

Activitats del Costa Brava Girona CB
25/11/2021

Amb el fil conductor de la campanya “Viu el Doble”, l’Afterwork del Costa Brava Girona Convention Bureau i el Club Premium del PTCBG va aplegar 44 prescriptors i agents de viatges de Madrid amb 18 entitats i empreses turístiques gironines

Els esdeveniments tornen a arrencar #inCostaBrava #inPyrenees

Notícies MICE
17/11/2021

Empreses i entitats progressivament tornen a organitzar a la Costa Brava i el Pirineu de Girona reunions, congressos, presentacions de producte, esdeveniments, incentius i formacions.

Tornen els fam trips!

Activitats del Costa Brava Girona CB
03/11/2021

Estem encantats de poder tornar a organitzar viatges de familiarització o fam trips per donar a conèixer la Costa Brava i el Pirineu de Girona

El MICE gironí, present a les campanyes del Catalunya Convention Bureau

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
25/10/2021

Campanya #Cataloniainspires – Catalunya Report MICE Webinar – Meet the ambassadors

Escape room des del mòbil i personalitzat

Notícies MICE
20/10/2021

L’equip d’Atelier Esdeveniments ha desenvolupat l’eina EscAPPe, una aplicació per oferir jocs d’escapada personalitzats.

Tecnologia i teambuilding a L’Azure

Notícies MICE
16/10/2021

Les sales Studio de l’Hotel L’Azure van passar la prova de la connectivitat amb bona nota, en acollir el hackató d’una consultora informàtica de París que va organitzar el seu seminari a l’hotel de Lloret de Mar.

ARXIU

Formació en competències digitals

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
12/05/2021

Els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau van poder participar en la formació Growth Hacking per Linkedin organitzada dins del programa de formació «Turisme 360º» del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Noves instal·lacions MICE a la Farinera Sant Lluís

Membres del CBGCB, Notícies MICE
03/05/2021

El complex industrial modernista de la Farinera Sant Lluís ha instal·lat fibra òptica a tota la finca per millorar-ne la connectivitat.

Taula del sector MICE a Girona

Notícies MICE
30/04/2021

Professionals relacionats amb el turisme de negocis es reuniran cada mes amb l’objectiu de treballar conjuntament

Instal·lacions sostenibles per a l’activitat MICE

Membres del CBGCB
26/04/2021

El Celler La Vinyeta ha posat en marxa una instal·lació pionera per al control i la depuració de les aigües procedents de l’elaboració de vins.

Amb la força del drac

Activitats
20/04/2021

Si veieu grups d’empresa remant intensament en “dragon boats” a l’estany de Banyoles, no els destorbeu: estan treballant.

Fira comercial Citrium World

Membres del CBGCB, Notícies MICE
12/04/2021

L’Evenia Olympic Palace de Lloret de Mar ha estat la seu de la Fira Citrium World.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.