NOTÍCIES

Dragon Boat Fest

Notícies MICE
25/10/2022

Aquest setembre passat, l’estany de Banyoles ha estat l’escenari de la trobada DBanyoles’22, que va aplegar diversos esdeveniments entorn de l’activitat dragon boat.

Nou membre del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
20/10/2022

La Fundació Emys se suma al grup d’empreses i institucions que donen suport al Costa Brava Girona Convention Bureau.

Costa Brava Girona al Meet Catalunya 2022

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
18/10/2022

El Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el Meet Catalunya 2022

Sis localitzacions a Costa Brava Girona per a esdeveniments amb personalitat pròpia

Destinació
17/10/2022

A Costa Brava Girona és possible trobar el lloc més adequat a cada tipus de congrés o de reunió, en localitats amb personalitat pròpia dotades de tots els serveis necessaris perquè tot surti perfecte.

Els esdeveniments associatius tornen amb força

Notícies MICE
08/10/2022

Després de dos anys d’edicions en línia i edicions híbrides, el festival de fotografia i natura MontPhoto recupera el format cent per cent presencial a la seu habitual, Lloret de Mar.

Costa Brava Weekend

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
29/09/2022

A finals de setembre va tenir lloc la trobada Costa Brava Weekend, amb divuit programadors de viatges de luxe i representants d’agències organitzadores d’esdeveniments de l’Estat i divuit representants d’empreses i entitats gironines del sector del turisme de negocis.

ARXIU

FamTrip formatiu: propostes de valor

Activitats del Costa Brava Girona CB
10/02/2017

El Costa Brava Girona Convention Bureau va celebrar, conjuntament amb Eventoplus, una acció formativa adreçada als seus membres, agències i organitzadors professionals.

MICE gironí al Confec Red

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
10/02/2017

El turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona ha estat present al workshop Confec Red, que s’ha celebrat del 2 al 5 de febrer a Venècia.

Temporada de garoines

Activitats, Membres del CBGCB
10/02/2017

Durant tot el mes de febrer i fins a finals de març estem en plena garoinada. Us proposem conèixer aquesta tradició gastronòmica marinera de la Costa Brava

The Costa Brava and Girona Pyrenees, a world full of ideas for your incentive trips and your meetings in rural settings

Destinació, Propostes
29/01/2017

Imagina’t formant part d’un equip on gaudiu d’activitats conjuntes, compartint estones d’oci saludable i participeu activament en sessions de treball. Imagina’t que ho fas en un indret on la natura t’envolta. Imagina`t que ets a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Creix l’oferta del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/01/2017

El Costa Brava Girona Convention Bureau reforça la seva oferta amb la incorporació de nous membres.

Dossier de congressos de l’Espai TER

Membres del CBGCB
16/01/2017

L’Espai Ter presenta el seu nou dossier de congressos, on els organitzadors professionals d’esdeveniments trobaran tota la informació sobre l’equipament i el seu entorn.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.