NOTÍCIES

Dragon Boat Fest

Notícies MICE
25/10/2022

Aquest setembre passat, l’estany de Banyoles ha estat l’escenari de la trobada DBanyoles’22, que va aplegar diversos esdeveniments entorn de l’activitat dragon boat.

Nou membre del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
20/10/2022

La Fundació Emys se suma al grup d’empreses i institucions que donen suport al Costa Brava Girona Convention Bureau.

Costa Brava Girona al Meet Catalunya 2022

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
18/10/2022

El Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el Meet Catalunya 2022

Sis localitzacions a Costa Brava Girona per a esdeveniments amb personalitat pròpia

Destinació
17/10/2022

A Costa Brava Girona és possible trobar el lloc més adequat a cada tipus de congrés o de reunió, en localitats amb personalitat pròpia dotades de tots els serveis necessaris perquè tot surti perfecte.

Els esdeveniments associatius tornen amb força

Notícies MICE
08/10/2022

Després de dos anys d’edicions en línia i edicions híbrides, el festival de fotografia i natura MontPhoto recupera el format cent per cent presencial a la seu habitual, Lloret de Mar.

Costa Brava Weekend

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
29/09/2022

A finals de setembre va tenir lloc la trobada Costa Brava Weekend, amb divuit programadors de viatges de luxe i representants d’agències organitzadores d’esdeveniments de l’Estat i divuit representants d’empreses i entitats gironines del sector del turisme de negocis.

ARXIU

60th MedCruise General Assembly

Notícies MICE
30/05/2022

L’Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània, MedCruise, va triar la Costa Brava com a seu de la seva 60a Assemblea General.

Girona, capital del raonament probatori

Notícies MICE
28/05/2022

Durant una setmana sencera, la primera edició del congrés internacional de raonament probatori Michele Taruffo Girona Evidence Week va aplegar a 800 juristes professionals i acadèmics internacionals.

L’assemblea del Lloret Convention Bureau es reuneix a l’Azure

Notícies MICE
25/05/2022

La Trobada Anual i XI Assemblea General dels membres del Lloret Convention Bureau es va fer de nou en format presencial a l’Hotel l’Azure,

Nova referència enoturística a Costa Brava Girona

Activitats, Notícies MICE
17/05/2022

El nou celler de Peralada se suma a la proposta de turisme prèmium del Peralada Resort. El prestigiós estudi RCR Arquitectes, guanyador l’any 2017 del Premi Pritzker (els “Nobel” de l’arquitectura), ha estat l’encarregat de crear aquest espai per fer créixer la proposta enològica del Celler Peralada

M&I Spring Forum a Sevilla

Activitats del Costa Brava Girona CB
12/05/2022

Més de cinc-cents professionals del sector MICE vam participar en l’edició d’enguany del M&I Spring Forum Europe, celebrat a Sevilla després de dos anys d’ajornament.

Deluxe Travel Market

Activitats del Costa Brava Girona CB
09/05/2022

Deluxe Travel Market és un esdeveniment de networking per a dissenyadors de viatges i professionals MICE

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.