NOTÍCIES

Cultura i creativitat

Activitats, Membres del CBGCB, Notícies MICE
20/07/2019

De nit, fora de les hores en què estan oberts al públic, els museus esdevenen espais plens de possibilitats per a organitzar activitats exclusives en grup, ideals pel programa d’una trobada professional.

Activitats en grup a la fresca

Activitats, Membres del CBGCB, Notícies MICE
17/07/2019

Les agències organitzadores de convencions i trobades professionals tenen en els allotjaments amb grans espais a l’aire lliure  una alternativa molt convenient per a concentrar en un sol lloc la diversitat d’activitats del programa.

Presentem la destinació als “Ambassadors” de Catalunya

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
12/07/2019

El Catalunya Convention Bureau va triar l’Espai Mas Marroch, una de les empreses membres del Costa Brava Girona Convention Bureau, per acollir la jornada «Meet ambassadors», la trobada anual de networking dels membres del Programa Ambassadors.

Dues cites al MICE Place City

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
09/07/2019

El Costa Brava Girona Convention Bureau ha assistit a dues edicions diferents de les trobades MICE Place City que organitza Meet & Com

L’Hotel Peralada Wine Spa & Golf rep el certificat Healthia

Membres del CBGCB, Notícies MICE
27/06/2019

L’Holtel Peralada Wine Spa & Golf ha rebut el Healthia Certification, un segell que identifica i acredita els hotels que ofereixen als seus hostes l’opció de mantenir una alimentació saludable al llarg de la seva estada.

Presentació de l’oferta MICE a The Meetings Space

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
18/06/2019

Participem per primer cop a una edició del The Meetings Space, un workshop professional que reuneix representants del segment corporatiu i d’agències organitzadores d’esdeveniments europeus.

ARXIU

Renovació d’habitacions al Silken Park Hotel San Jorge

Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/01/2017

La nova decoració de les habitacions suposarà una renovació completa del mobiliari, buscant un estil modern i confortable.

AGENDA Sports & Elements organitzarà la logística de transport i allotjament de TRANSPYR 2017

Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/01/2017

AGENDA Sports Elements, empresa amb seu a Banyoles, serà l’encarregada de gestionar l’allotjament i els trasllats d’entrada i sortida de la propera TRANSPYR Grand Raid MTB que se celebrarà de l’11 al 17 de juny

8 convention venues with 8 different personalities

Propostes
15/01/2017

Imagina’t el millor escenari per compartir oportunitats i coneixement. Primer cal buscar una bona localització i trobar allotjament pels participants, els ponents, l’organització,…

Tendències MICE, a debat

Activitats del Costa Brava Girona CB
26/12/2016

“Com potenciar el producte MICE del nostre negoci?”va posar de manifest l’efectivitat de les aliances entre els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau a l’hora de bastir propostes interessants i creatives amb valor afegit per l’organitzador professional.

Presents a l’esdeveniment MICE de l’any

Activitats del Costa Brava Girona CB
26/12/2016

El Costa Brava Girona Convention Bureau participa, un any més, a la gran fira MICE internacional.

Activitat d’incentiu a tres mans

Activitats
26/12/2016

Burricleta iPad Quest es la proposta conjunta de La Costa Golf & Beach Resort, Humanside Experiences i Ocitània.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.