El CBGCB amplia la seva oferta d’activitats

Categories: Membres del CBGCB.

Quatre nous membres del Costa Brava Girona Convention Bureau reforcen la proposta de serveis especialitzats en turisme de negocis a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb cent quaranta empreses i institucions.

CROM Event

Agència receptiva amb més de 30 anys d’experiència desenvolupant esdeveniments a mida. Ofereix un servei de 360º, des del concepte creatiu fins al tancament, passant per totes les tasques de planificació, logística, reserves d’espais, allotjament i serveis.

Organitza tot tipus de esdeveniment corporatiu: presentacions de producte, proves de premsa, conferències, congressos, activitats de teambuilding i viatges d’incentiu

Top Sailing Charter

Agència de viatges especialitzada en lloguer d’embarcacions a tot al món, amb base nàutica pròpia a l’Estartit.

Disposa d’una flota de velers, catamarans, motores i iots per a la realització d’esdeveniments d’empresa i ofereix una àmplia varietat d’activitats adreçades al públic corporatiu, tant per programes d’incentiu com per formació i desenvolupament

L’activitat del Nautilus

Una proposta per fer un creuer pel fons del mar, gaudint del misteri i la bellesa de la vida submarina de la Reserva Natural de les Illes Medes a través de les cabines submergides amb grans finestrals.

The Story Teller

Activitats de Real Team Building amb l’objectiu de millorar relacions i fer gaudir a tots els empleats a través de la realització conjunta d’una producció musical, un vídeo clip o un medley de teatre musical, entre moltes altres propostes dins de l’àmbit de la música i del teatre.