Pauses energètiques al TorreMirona Golf & Spa Resort

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

Cada cop més, els professionals busquen opcions per mantenir hàbits saludables també durant els viatges de negocis o mentre participen en reunions i convencions d’empresa. Conscients d’aquesta tendència creixent, el TorreMirona Golf & Spa Resort ha ampliat l’oferta adreçada exclusivament al client de reunions, incentius, conferències i esdeveniments (MICE) amb una proposta de pauses de cafè saludables acompanyades d’una classe magistral dinàmica de mindfulnessa l’aire lliure.

D’aquesta manera, les pauses entre reunions es converteixen en una autèntica recàrrega d’energia gràcies als esmorzars saludables, que inclouen una varietat àmplia de sucs de fruita depuratius, batuts amb grans propietats antioxidants i depuratives, i minientrepans vegetals. La pràctica del mindfulness en l’entorn magnífic dels jardins de l’hotel complementa l’experiència i predisposa positivament el grup a afrontar la jornada amb les piles ben carregades.

Des del TorreMirona Golf & Spa Resort, situat al bell mig de l’Empordà, entre la Costa Brava i els Pirineus, es pot gaudir d’una vista magnífica al Canigó i al cap de Creus. Envoltat de natura, el complex ofereix moltes opcions d’activitats per a grups d’empresa, amb restaurants, camp de golf de divuit forats, balneari i instal·lacions esportives.