Propostes gironines al congrés mundial d’associacions

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

A principis d’abril, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar, juntament amb el Girona City & Congress Centre, en l’Association World Congress & Expo 2019, que es va celebrar a Göteborg (Suècia). L’esdeveniment va aplegar representants d’associacions científiques, mèdiques i empresarials, entre d’altres, que van debatre sobre els diversos reptes que suposa la gestió de les associacions.

Durant el congrés vam tenir ocasió de reunir-nos amb una vintena d’associacions i vam generar dues peticions per presentar candidatures per a un congrés mèdic i un curs formatiu.

Les diferents associacions internacionals que es van acostar al nostre estand van mostrar interès per conèixer destinacions alternatives a les grans ciutats europees i amb preus més competitius per organitzar jornades, congressos, conferències i formacions de petit i mitjà format. Igualment, vam captar l’atenció per a la destinació Costa Brava Girona de grans associacions internacionals que buscaven destinacions fora de les capitals europees per celebrar esdeveniments satèl·lit, com reunions de juntes directives o cursos formatius.

Les sessions, debats, tallers i conferències sobre l’organització dels esdeveniments i congressos de les associacions van ser una magnífica oportunitat per interactuar amb els seus representants i conèixer de primera mà les seves necessitats i requisits, així com els objectius que es plantegen.