Sea Otter Europe en versió completa

Categories: Notícies MICE.

Translation Priorities: Optional.

La cinquena edició de la Sea Otter Europe ha marcat el retorn del seu programa complet, després de la celebració l’any passat d’una trobada limitada als esdeveniments esportius.

Superat el repte de mantenir la continuïtat del certamen l’any 2020, la Sea Otter Europe 2021 ha estat una injecció d’optimisme per a aquest gran festival, que combina fira d’exposicions, curses, bancs de proves i exhibicions. L’organització considera que els resultats han estat per sobre del que esperava en una edició encara molt condicionada per la pandèmia i la situació de la indústria de la bicicleta.

El festival va comptar amb la presència de més de dues-centes quaranta marques representades a la fira comercial i amb la participació de quaranta-cinc mil visitants durant els tres dies que va durar l’esdeveniment.

L’any 2017, l’organització de la Sea Otter –l’esdeveniment mundial de la bicicleta que va néixer a Califòrnia i té un recorregut de més de vint anys– va triar Girona per portar la seva fórmula d’èxit a Europa i s’hi ha quedat durant les edicions posteriors, amb la qual cosa s’ha consolidat i ha superat any rere any les expectatives.