Sis localitzacions a Costa Brava Girona per a esdeveniments amb personalitat pròpia

Categories: Destinació.
Translation Priorities: Optional.
A Costa Brava Girona és possible trobar el lloc més adequat a cada tipus de congrés o de reunió, en localitats amb personalitat pròpia dotades de tots els serveis necessaris perquè tot surti perfecte.

En entorns urbans

Entre el mar i la muntanya, Girona és una ciutat plena d’encant i ben comunicada, a tan sols 37 minuts de Barcelona en tren d’alta velocitat i a 60 km de la frontera francesa.

Girona, by Òscar Vall
Foto: Girona, by Òscar Vall

Disposa de dues grans infraestructures, la Fira de Girona i el Palau de Congressos de Girona, que es complementen per acollir congressos i esdeveniments de gran envergadura.

Aquesta gran estructura congressual de 30.000 m2 està situada al Parc de la Devesa, una zona verda protegida, perfectament connectada amb la ciutat.  En 10 minuts s’arriba al centre històric de la ciutat o a l’estació de tren d’alta velocitat.

El ric patrimoni de Girona disposa d’espais singulars vinculats a la seva història i preparats per celebrar sopars de gala, còctels i esdeveniments que es combinen amb els serveis professionals especialitzats i una proposta diversa d’allotjaments per oferir una experiència inoblidable a congressistes i organitzadors.

Figueres, la ciutat de l’Empordà, és una destinació òptima per a la celebració de congressos i reunions. Està a menys d’una hora de Barcelona, i a vint minuts de França i del parc natural del Cap de Creus, on els Pirineus es fonen amb el mar.

Figueres, by Iglesias Associats
Foto: Figueres, by Iglesias Associats

Entre els atractius de la ciutat, destaca el Teatre-Museu Salvador Dalí, l’obra surrealista més gran del món. La gastronomia i el paisatge se sumen a una oferta genuïna d’espais idonis per acollir congressos i reunions.

El Teatre El Jardí, d’estil modernista, és el principal espai escènic de la ciutat i la seva capacitat està al voltant del miler d’assistents. El Castell de Sant Ferran, la fortalesa més gran d’Europa del s. XVII, té sales i espais interiors perfectament equipats per a esdeveniments i reunions, així com localitzacions espectaculars per a grans esdeveniments a l’aire lliure.

Per a reunions de petit i mitjà format, hi ha espais plens d’encant, com l’històric Auditori Caputxins, completament rehabilitat amb les últimes prestacions tècniques per acollir esdeveniments i activitats.  La Cate, considerada bé cultural d’interès nacional, també ha estat reformada per acollir esdeveniments de fins a 300 participants.

Tres propostes a la vora del mar

Situada en un enclavament privilegiat de la Costa Brava, Lloret de Mar gaudeix d’una llarga tradició turística. Amb sis mil places hoteleres de quatre i cinc estrelles i dues grans instal·lacions per organitzar congressos i convencions al costat del mar, el Teatre de Lloret i el Palau de Congressos Olympic, és una seu idònia per a esdeveniments corporatius i associatius.

Lloret de Mar, Eduard Sanchez. Arxiu Imatges PTGCB
Foto: Lloret de Mar, Eduard Sanchez. Arxiu Imatges PTGCB

El seu ric patrimoni natural i cultural inclou atractius espais com els Jardins de Santa Clotilde i les seves conegudes platges.  A l’hora d’organitzar el programa, Lloret de Mar ofereix una gran diversitat de propostes gastronòmiques i d’activitats durant tot l’any.

Roses té tota l’oferta d’una localitat amb infraestructures turístiques en un entorn natural incomparable, on es troben dos parcs naturals, el Cap de Creus i els Aiguamolls de l’Empordà, així com nombroses cales idíl·liques al llarg del litoral.

A més del Palau de Congressos de Roses, monuments com la Ciutadella de Roses i el Castell de la Trinitat tenen sales interiors amb tot el que cal per acollir esdeveniments de mitjà i petit format, i espais per a grans esdeveniments a l’aire lliure.

Foto: Castell de la Trinitat, Roses. Ajuntament de Roses.

L’activitat marinera conforma la personalitat de Palamós, un poble pesquer prop dels principals eixos de comunicació. Les reunions de petit format tenen el seu espai en llocs singulars com la Capella del Carme o el Castell de Sant Esteve de la Fosca. El paisatge, la gastronomia i les activitats marineres són els aliats perfectes per completar un programa ple d’experiències sorprenents.

Foto: S'Alguer. Rafa Pérez-Kamaleon. Arxiu Imatges PTCBG
Foto: S'Alguer. Rafa Pérez-Kamaleon. Arxiu Imatges PTCBG

Reunions entre volcans

La comarca de la Garrotxa limita amb els Pirineus i compta amb una diversitat natural increïble que combina pobles medievals amb encant com Besalú, paisatges de muntanya, boscos centenaris i uns quaranta cons volcànics, que es concentren al parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Foto: Garrotxa. Eduard Sanchez
Foto: Garrotxa, by Eduard Sanchez

Construïda sobre roques volcàniques, en ple centre d’aquest parc natural trobem Olot, la capital de la comarca.  A l’interior mateix d’un dels volcans que hi ha a la ciutat, s’ha construït recentment l’Espai Cràter, un centre de referència d’estudi i divulgació en vulcanologia que disposa d’espais per a esdeveniments corporatius de mitjà i petit format. A la ciutat podeu trobar també espais singulars com els Claustres del Carme o l’Edifici Hospici.

Un equip professional al teu costat

En aquest dossier teniu tota la informació sobre els centres congressuals, els espais singulars i la capacitat d’allotjament d’aquestes sis localitats, així com idees per al programa social de l’esdeveniment.

Al Costa Brava Girona Convention Bureau podem donar-vos idees per al programa de la reunió i us ajudarem de forma gratuïta i imparcial a escollir els serveis, activitats i allotjaments que s’ajustin millor al vostre grup. Comptem amb el suport de més de 140 empreses i entitats de la província amb experiència en turisme de reunions que treballen de manera cohesionada per oferir a l’organitzador una excel·lent relació qualitat-preu i un tracte proper i flexible.

Dossier de Congressos

Sempre ben a mà per organitzar la teva propera reunió