Sopar solidari al saló Mirador del Peralada

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

El nou saló Mirador del castell de Peralada va ser l’escenari del sopar solidari organitzat per l’Associació contra el Càncer a Girona per  impulsar la lluita contra la malaltia.

Més de dues-centes persones van respondre a la convocatòria, que va superar la xifra d’edicions anteriors en un acte que va significar la represa de l’esdeveniment després del parèntesi obligat per la pandèmia.

El saló Mirador pot acollir més de sis-centes persones en format banquet i té una ubicació privilegiada, a la plaça del castell, amb vistes immillorables a les torres i envoltat de 77.000 m2 de jardins d’estil anglès.

Es tracta d’un equipament construït recentment, el projecte del qual va ser concebut pel prestigiós estudi olotí d’arquitectura RCR, guanyador del Premi Pritzker 2017, conegut com el Nobel de l’arquitectura.

L’espai forma part de l’oferta de turisme de reunions de l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, un hotel boutique de cinc estrelles al cor de l’Alt Empordà situat en un camp de golf de divuit forats. Les sales de reunions, remodelades recentment, tenen una capacitat màxima per a tres-centes cinquanta persones, llum natural i unes vistes magnífiques sobre el camp.