Teambuilding remot made in Girona

Categories: Activitats, Membres del CBGCB, i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

L’empresa gironina Humanside Experiences ha desenvolupat una sèrie d’experiències de teambuilding en línia per traslladar els beneficis de les activitats presencials als equips virtuals.

Per fer les activitats, els grups s’organitzen en equips que poden interactuar en sales privades per resoldre les proves que se’ls proposen i després compartir el resultat amb el grup.

Aquest format permet dur a terme activitats per rellançar el treball en equip i compartir un moment de distensió, alhora que fomenta la cohesió, la interacció i la motivació del grup.

La iniciativa consta de quatre propostes:

Virtual Team Challenge, un joc sobre un tauler virtual en què els equips han d’anar superant reptes divertits per avançar.

Getting to Know Each Other, dinàmiques de treball en xarxa per trencar el gel i conèixer millor la resta de col·laboradors en entorns remots.

Craft Beer Quiz, un concurs en què l’element sensorial s’introdueix a l’entorn virtual, mitjançant la competició dels participants per equips, assaborint i valorant una selecció de sis cerveses artesanes.

Sitcom Fest, amb la creació i el rodatge d’una minisèrie que mostra de forma divertida les dificultats i les males pràctiques de les reunions en línia.