The Meetings Space Autumn a Copenhaguen

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

Les trobades internacionals del sector MICE també van tornant al seu format habitual. És el cas de The Meetings Space Autumm, un esdeveniment que es va posposar l’any passat i que torna a organitzar-se a partir de l’aixecament progressiu de les restriccions.

L’edició d’aquest any s’ha fet a Copenhaguen i hi van participar vuitanta-vuit proveïdors europeus i cinquanta-cinc compradors (buyers), la majoria dels quals del Regne Unit, Alemanya i França.

Molt ben acompanyats per l’Hotel Camiral PGA Catalunya Resort, vam realitzar vint-i-dues reunions que van generar quatre peticions, amb tres de formalitzades durant l’esdeveniment.

Al llarg de les entrevistes, vam percebre una bona acollida de la proposta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, tant per part de les agències que ja ens coneixien com per part de les que no n’havien tingut ocasió.

Les agències ens van transmetre que tot just comencen a arrencar de nou i a tenir alguns esdeveniments d’aquí a finals d’any. La majoria estan treballant amb grups per a l’any vinent i manifesten que les seves previsions per al 2022 són bones.

Per part nostra, els vam mostrar que a la Costa Brava i el Pirineu de Girona hi trobaran les millors condicions d’una destinació única i un sector MICE professional i molt ben cohesionat.