Tornen els esdeveniments internacionals i els viatges de familiarització!

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

La primera acció promocional internacional al territori després de la pandèmia ens va permetre retrobar-nos amb els professionals europeus que van participar en el Deluxe Travel Market, organitzat conjuntament amb el club Unique Premium del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

L’Hostal de La Gavina, a s’Agaró, va ser el lloc de trobada dels representants de trenta agències europees dedicades al turisme de luxe i de negocis amb les empreses i entitats locals que van presentar les propostes MICE i Premium de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Deluxe Travel Market

El programa va començar amb dos viatges de familiarització (fam trips), seguits d’un còctel de benvinguda a l’Hostal de La Gavina.

La sessió de workshops va generar un total de sis-centes entrevistes, en les quals van participar representants de l’Hostal de La Gavina, l’Alàbriga Hotel & Home Suites, l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort, l’Hotel Santa Marta, l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, el Celler Martín Faixó i els representants del Costa Brava Girona Convention Bureau  i el club Premium del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Un sopar de gala a l’Alàbriga Hotel & Home Suites va concloure la jornada de treball, per donar pas als tres viatges de familiarització que es van organitzar durant el cap de setmana per donar a conèixer l’oferta MICE del territori als representants de les agències.

El Deluxe Travel Market en imatges