L’hotel L’Azure ja té data d’inauguració

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

L’equip de l’Hotel L’Azure ha tornat a posar en marxa el compte enrere per a la inauguració d’aquest nou equipament hoteler a Lloret de Mar, que obrirà les seves portes el pròxim 27 de març de 2021.

A causa de la declaració de l’estat d’alarma, va haver de suspendre’s la inauguració prevista inicialment per al mes març de 2020.

El nou quatre estrelles superior d’H Top Hotels & Resorts, disposarà de quatre-centes onze habitacions, de les quals cent són suites i habitacions superiors.

L’hotel ofereix servei professional per organitzar tot tipus de reunions i esdeveniments, i sales de reunions equipades amb la més alta tecnologia, una de les quals fa sis-cents metres quadrats i és adaptable a qualsevol format.

L’oferta de restauració de l’hotel inclou dos restaurants i tres bars, que asseguren una gastronomia cuidada i diversa. Al terrat de l’hotel es troba el Chill-Out Bar, situat en una terrassa espectacular amb piscina desbordant. Els hostes poden gaudir de sis-cents metres quadrats de spa amb piscines climatitzades, saunes i jacuzzis, així com d’un gimnàs completament equipat.

Aquest hotel serà el primer del segment Premium de la cadena hotelera catalana H Top Hotels & Resorts que ha invertit vint-i-quatre milions d’euros en la reforma integral de l’antic Hotel Gran Casino Royal de Lloret de Mar.