Propera inauguració de l’Hotel L’Azure

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

A Lloret de Mar, està prevista la inauguració de l’Hotel L’Azure, el nou quatre estrelles superior d’H Top Hotels & Resorts, que disposarà de quatre-centes onze habitacions, de les quals prop de seixanta són suites.

L’hotel ofereix servei professional per organitzar tot tipus de reunions i esdeveniments i sales de reunions equipades amb la més alta tecnologia, una de les quals fa sis-cents metres quadrats i és adaptable a qualsevol format.

L’oferta de restauració de l’hotel inclou dos restaurants i quatre bars, que asseguren una cuidada i diversa gastronomia. Al terrat de l’hotel es troba el Chill-Out Bar, situat en una terrassa espectacular amb piscina desbordant. Els hostes poden gaudir de sis-cents metres quadrats de spa amb piscines climatitzades, saunes i jacuzzis, així com d’un gimnàs completament equipat.

Aquest hotel serà el primer del segment Premium de la cadena hotelera catalana H Top Hotels & Resorts, que ha invertit vint-i-quatre milions d’euros en la reforma integral de l’antic Hotel Gran Casino Royal de Lloret de Mar.