Tradició, experiència i autenticitat

Categories: Propostes.

Visiteu una vila marinera, experimenteu la cuina Mediterrània i descobriu un dels millors resorts de golf d’Europa, amb sales i equipaments per reunions envoltats de llacs i jardins.

Descarregueu l'itinerari

Dia 1 Un matí a Lloret de Mar dóna per molt. Destinació turística pionera a la Costa Brava,  amb equipaments i serveis de qualitat pel turisme de reunions, complementa la seva coneguda oferta lúdica amb un entorn natural magnífic i un ric patrimoni cultural.

Després de dinar, ja a Tossa de Mar, l’equip de Humanside Experiences us te preparada una de les seves  propostes per passar una tarda divertida on tothom hi té el seu minut de glòria.

Al vespre, l’Hotel Diana i la seva terrassa amb vistes al castell de Tossa de Mar posaran fi a la primera jornada.

Dia 2 Comencem al port de Palamós, on us espera el “Rafael”. Es tracta d’un llaüt, embarcació tradicional que els de Tela Marinera han retornat al mar perquè pugueu explorar la Costa Brava navegant tal com ho feien els mariners del segle passat.

En acabar, el millor complement és un taller per descobrir els secrets de la cuina del peix seguit d’un dinar a l’Espai del Peix, a Palamós mateix.

I després, cap a Platja d’Aro, on passarem la tarda gaudint de les instal·lacions de l’Hotel Sallés Cala del Pi & Spa i del Silken Park Hotel San Jorge abans de fer nit a l’Hotel Mas Solà, de Santa Coloma de Farnés.

Dia 3 Acabarem la nostra estada coneixent tots els secrets de Girona, de la mà dels guies de la ciutat.