Trobada anual del sector de turisme gironí

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

La Jornada Virtual Interclubs ha estat el primer acte organitzat a través de la nova plataforma promocional digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

En aquesta primera ocasió, cent quaranta empreses i entitats de la demarcació van interactuar activament en una jornada de reflexió i anàlisi sobre el futur del sector.

Els participants van seguir la presentació dels principals eixos estratègics de les actuacions de promoció de la destinació d’enguany, que es va retransmetre en directe per streaming. El programa de la jornada incloïa activitats de treball en xarxa, fetes dins de sales virtuals, i intervencions directes a través de qüestionaris interactius.

Els professionals del sector van analitzar la situació actual del sector i van compartir reflexions sobre com enfoquen el futur, coincidint en la importància de continuar amb les accions promocionals, especialment mitjançant recursos digitals.

Al final de la jornada, durant l’agenda de reunions individuals entre els diferents representats de les empreses i entitats, es van generar més de cinc-centes trobades professionals.

A l’esdeveniment hi van participar el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, i el vicepresident de l’entitat, Jaume Dulsat.