Una acció animalista en terra de diversitat: del mar a la muntanya

Categories: General i Propostes.
Translation Priorities: Optional.

Descarregueu l'itinerari

Viviu el llegat dels indians a Lloret de Mar durant un programa ple de contrastos que us permetrà copsar la diversitat i qualitat de l’oferta d’allotjaments i espais singulars de la zona.

 

Dia 1 a la tarda

Lloret de Mar donarà la benvinguda al grup a bord d’una petita embarcació per navegar per l’emblemàtica platja de Santa Cristina. A peu de platja els participants trobaran l’Hotel Santa Marta, que en aquest enclavament espectacular és el punt de reunió de grups d’empreses que hi venen a celebrar els seus esdeveniments i reunions.

No perdran el mar de vista durant la visita a les terrasses clàssiques dels jardins de Santa Clotilde, que acabarà amb un divertit taller de daiquiris en homenatge a Constantí Ribalaigua, indià il·lustre nascut a Lloret que va inventar aquesta beguda i la va donar a conèixer arreu del món.

Sense moure’s de Lloret de Mar, el Gran Hotel Monterrey, enmig de parcs i jardins, serà el punt de trobada per al sopar al Restaurant El Freu, situat a l’hotel mateix.

Allà s’oferirà un còctel de benvinguda i una proposta gastronòmica inspirada en la cuina dels indians. Ben a prop, al Gran Casino Costa Brava, els participants rebran una master class per millorar les seves habilitats en els jocs d’atzar.

Dia 2

Reunions de tot tipus, des de petites convencions departamentals fins a trobades sectorials o esdeveniments comercials, hi tenen cabuda en l’àmplia oferta d’espais a Lloret de Mar. Aquest fet, combinat amb la gran disponibilitat de places hoteleres, fa possible l’organització d’esdeveniments amb desplaçaments mínims i tot el confort.

Teatre Municipal: Ben situat i amb un disseny d’avantguarda, té capacitat per a 370 persones i disposa de tres sales de formació.

Evenia Olympic Palace: Hotel de 793 habitacions amb un centre de conferències propi on es poden celebrar actes de fins a 2.500 persones.

Per a les activitats en grup fora de reunions d’aquest segon dia de programa s’ha triat una acció de voluntariat en col·laboració amb una entitat sense ànim de lucre, la Fundació Mona, creada per rehabilitar a la natura primats que han estat tractats com a mascotes o s’han exhibit en espectacles, massa vegades en males condicions.

El dinar està previst a l’Hotel Camiral at PGA Catalunya, un edifici singular ubicat entre els dos camps de golf de l’històric PGA Golf Catalunya. En acabar hi haurà el trasllat a Girona, per fer el registre al DoubleTree by Hilton Girona, on se celebrarà el sopar de comiat. L’endemà, abans d’iniciar els trasllats fins als punts d’origen, els participants tindran l’oportunitat de fer una visita guiada a la ciutat.