Una acció pel medi en terra d’artistes i d’història

Categories: Propostes.
Translation Priorities: Optional.

Descarregueu l'itinerari

Durant aquest programa d’un dia i mig coneixereu el patrimoni grecoromà de l’Empordà, descobrireu des de l’aire una terra de contrastos i experimentareu l’autèntic esperit de la ciutat de Girona. Però també deixareu la vostra empremta positiva al territori millorant l’equilibri natural d’un paratge incomparable.

Dia 1 a la tarda

A la localitat costanera d’Empuriabrava un instructor expert de Skydive Empordà espera el grup per acompanyar-lo a gaudir d’una experiència intensa de vol en tàndem en un dels llocs de salt amb paracaigudes més buscats del món per les seves vistes espectaculars.

Un inici de programa tan contundent mereix la tranquil·litat que ofereixen les instal·lacions de benestar (spa) de l’Hotel Mas Bosch 1526, d’Avinyonet de Puigventós, un hotel boutique en una masia fortificada del s. xvi, molt a prop de Figueres. En el primer sopar, el grup gaudirà de la gastronomia amb els productes de proximitat que ofereix l’establiment.

Dia 2

Després d’un curt trajecte de mitja hora, s’arriba al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, amb més de 4.800 hectàrees protegides des de 1983, on el grup col·laborarà en l’adequació d’una ruta adaptada per a infants, per tal d’apropar el coneixement del medi als més petits.

 

En acabar, els espera l’experiència de visitar un molí modernista de farina, la Farinera de Sant Lluís, abans de dinar a l’Hotel Spa Terraza, a la platja de la badia de Roses i a 300 metres del centre de la localitat.

Allà podran conèixer els vestigis grecs, romans i medievals de la ciutat de Roses, alguns dels quals són privatitzables per organitzar actes i esdeveniments en un entorn singular amb tots els serveis necessaris.

La tornada a l’origen des de l’estació de l’AVE de Girona dona una magnífica oportunitat als participants per visitar la ciutat abans de registrar-se al DoubleTree by Hilton Girona, on tindrà lloc el sopar de comiat.