Una acció pel medi en terra d’enogastronomia i de pobles medievals

Categories: Propostes.
Translation Priorities: Optional.

Descarregueu l'itinerari

Deixeu-vos portar per l’encant de petites viles on el temps s’ha aturat, conegueu llocs on el vi i el disseny van de bracet per oferir-vos experiències úniques i descobriu la riquesa dels sabors de l’autèntica cuina dels pescadors.

Dia 1 a la tarda

El programa comença amb una activitat en grup per conèixer el projecte de conservació de l’hàbitat del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter i participar-hi sota el guiatge de l’Associació Sèlvans.

En acabar, un curt trajecte duu els participants fins a Pals per registrar-se al complex hoteler La Costa Golf & Beach Resort, situat a cent metres només de la platja de Pals. Fins a l’hora de sopar el grup gaudirà de temps lliure per aprofitar els grans espais exteriors i les opcions de lleure que es poden trobar dins les instal·lacions.

Dia 2

La Costa Golf & Beach Resort serà el punt de partida de l’excursió matinal en Burricleta, la bicicleta elèctrica que permet descobrir els poblets medievals i els paratges naturals de la zona d’una manera divertida i apta per a tothom.

Ben segur que hi haurà ocasió per aturar-se a tastar els deliciosos productes locals abans de marxar cap a Palamós.

Un cop al  Museu de la Pesca, el grup viurà l’experiència de la cuina marinera al centre gastronòmic, l’Espai del Peix, amb una visita guiada i un taller de cuina del peix que s’acabarà amb un dinar de degustació de productes del mar cuinats a l’estil dels pescadors de Palamós.

Els participants passaran la tarda a les exclusives instal·lacions de l’Hotel Sallés Mas Tapiolas, a Santa Cristina d’Aro. L’establiment ofereix unes vistes impressionants a la vall de Solius i el seu monestir. A les setanta hectàrees de jardins i bosc mediterrani, i en unes completes instal·lacions esportives dins l’hotel, que inclouen piscina exterior, pista de pàdel i camp de golf de divuit forats, s’hi poden fer tot tipus d’activitats en grup a l’aire lliure.

La jornada acabarà a la ciutat de Girona, amb temps lliure fins a l’hora del sopar de cloenda, al Double Tree by Hilton Girona, on els participants s’allotjaran per marxar l’endemà als punts d’origen.