Una experiència d’incentiu plena de màgia als Pirineus

Categories: Propostes.

Descobriu els impressionants paisatges volcànics de la Garrotxa i gaudiu de la màgia de l’alta muntanya a la Cerdanya.

Descarregueu l'itinerari

Dia 1 El dia comença al Parc Natural de la Garrotxa, alçant suaument el vol amb els globus aerostàtics de Vol de Coloms per gaudir d’una panoràmica impressionant de la orografia de la Garrotxa. Després, esmorzar de forquilla i ganivet seguit d’una bona passejada pels voltants de les instal·lacions, situades en ple parc natural.

La tarda mereix visita guiada a la ciutat d’Olot i el seu patrimoni. Alguns dels seus edificis emblemàtics, com l’Edifici Hospici, el Claustre del Carme o la casa senyorial del s. XVIII Can Trincheria, estan disponibles com a seu de reunions i esdeveniments.

Al vespre us sorprendrà l’oferta gastronòmica amb dues estrelles Michelin del restaurant Les Cols. Acaba la jornada a l’Hotel Vall de Bas, agroturisme amb encant en un entorn privilegiat.

Dia 2 Una jornada dedicada a Puigcerdà, al Pirineu, pot tenir sorpreses tan contrastades com començar amb una activitat de barranquisme en aigües termals i acabar el dia a l’Hotel Villa Paulita, una torre senyorial reconvertida en un hotel amb encant: tot un tresor per les seves instal·lacions i entorn privilegiat al peu de l’estany de Puigcerdà.
El sopar us l’haureu de fer vosaltres. Això sí, ben entrenats per un xef que us donarà un curs de tapes.

Dia 3 Conduir un segway en grup és divertit. Fer-ho pels paratges de la Cerdanya es converteix en una experiència ideal per concloure un incentiu memorable.