Vol en globus entre volcans

Categories: Activitats i Membres del CBGCB.

Translation Priorities: Optional.

L’equip de Vol de Coloms ha adaptat la seva proposta de sortides en globus al pla de contingència dissenyat per Aviació Civil amb la finalitat d’oferir la màxima seguretat en aquesta experiència única: contemplar els volcans de la Garrotxa a vista d’ocell.

Cal arribar ben d’hora pel matí a les instal·lacions de Vol de Coloms per poder gaudir d’unes condicions atmosfèriques estables.

Situades al bell mig del Parc Natural de la Garrotxa, al costat del volcà Croscat, a més a més del camp d’enlairament, les instal·lacions inclouen una zona d’aparcament, serveis, cafeteria i restaurant.

Durant el vol, d’entre una hora i una hora i mitja de durada, s’ofereix als participants un brindis amb cava rosat i una degustació de coca de llardons d’Olot, amb els Pirineus al fons i els volcans sota els peus.

La tornada a la base de Vol de Coloms es fa en 4×4. Un cop allà, els participants poden comentar l’experiència mentre gaudeixen d’un àpat a base de productes locals de la Garrotxa: embotits, fesols de Santa Pau, botifarra a la brasa, postres de la Fageda, vi i ratafia.