10 BONES RAONS PER REUNIR-TE A LA COSTA BRAVA I AL PIRINEU DE GIRONA

Lluny de les grans ciutats, i a tan sols una hora de Barcelona, la Costa Brava i el Pirineu de Girona ha sabut posicionar-se com una de les millors destinacions del país per al turisme de negocis. Hi ha moltes raons per triar aquesta destinació com a seu ideal per a la celebració de congressos, reunions i viatges d’incentiu.

Descobreix-les!!

 • null

  SITUACIÓ ESTRATÈGICA I BONES CONNEXIONS

  La Costa Brava i el Pirineu de Girona estan situats entre Barcelona i la frontera francesa. Els assistents a un esdeveniment poden accedir fàcilment al seu destí gràcies a unes excel·lents infraestructures, com l’aeroport, les estacions d’AVE de Girona i Figueres, l’autopista i una bona xarxa d’autovies que comunica amb l’interior.

 • null

  CENTRES CONGRESSUALS PER A TOT TIPUS D’ESDEVENIMENTS

  Una de les raons més importants és la presència de centres congressuals preparats per a tot tipus d’esdeveniments, distribuïts en diferents poblacions del territori. Ciutats com Girona, amb el centre més gran de tota la demarcació; Lloret de Mar, on es concentra la major oferta de turisme de negocis; Olot a l’interior, idònia per esdeveniments de petit format, o també Roses, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Torroella de Montgrí i l’Escala.

 • null

  Univers de la Ratafia. Domus Sent Sovi. Arxiu Imatges PTCBG redimensionada

  KNOW-HOW

  Una altra de les raons té molt a veure amb el know-how de la destinació. Les empreses de serveis complementaris disposen d’una àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments . Aquestes empreses es caracteritzen per la seva entrega i flexibilitat davant del client.

 • null

  GASTRONOMIA I LA RUTA DEL VI DO EMPORDÀ

  La demarcació de Girona té una excel·lent oferta gastronòmica. Compta amb divuit estrelles Michelin repartides entre tretze restaurants, un dels quals, El Celler de Can Roca, està reconegut entre els millors del món. Punt de trobada per a amants d’una cuina de gran qualitat, la demarcació ofereix un bon nombre de restaurants on la qualitat de la seva cuina satisfà els paladars més exigents, sense oblidar els vins excepcionals dels vint-i-vuit cellers que formen part de la Ruta DO Empordà.

 • null

  DIVERSITAT EN L’OFERTA D’ALLOTJAMENT

  La Costa Brava i el Pirineu de Girona compta amb una oferta extensa i variada d’allotjament especialitzat en turisme de negocis en entorns urbans, rurals, de costa o de muntanya. Prestigioses cadenes hoteleres com Hilton, Best Western, Marriott, Acord i Silken són presents al territori. L’oferta la complementen allotjaments d’interior a l’Empordà, la Selva o la Garrotxa,  i ressorts com la PGA Golf Catalunya i Peralada.

 • null

  AUTENTICITAT

  L’autenticitat de la seva terra i la seva gent, amb un caràcter genuí que sense cap mena de dubte s’impregnarà en els visitants. Un patrimoni cultural i artístic excepcional, incloent restes arqueològiques de grecs i romans, o la figura del gran Salvador Dalí. Tradició, cultura i creativitat que t’oferiran experiències úniques que perduraran per sempre a la teva memòria.

 • null

  Vista aèrea del nucli de Santa Pau_SP07 PEP SAU REDIMENSIONAT

  ESCENARI I CLIMA IDEAL PER A ACTIVITATS D’INCENTIUS

  Un paisatge i un clima ideal durant tot l’any per a realitzar tot tipus d’activitats d’incentiu, per terra, mar i aire. Més enllà del treball, fomentant l’esperit d’equip, a les comarques de Girona hi trobareu una àmplia oferta d’activitats com a complement a una convenció, sessió de treball o congrés. Les propostes ofertes per empreses amb una dilatada experiència professional, són il·limitades: vols en avioneta, globus, salts en paracaigudes, sortides en caiac o veler i una gran varietat d’activitats d’incentiu.

 • null

  UN MARC NATURAL INCOMPARABLE

  La Costa Brava compta amb 220 Km de costa mediterrània, fusionant-se al Cap de Creus amb els Pirineus. La gran diversitat natural de les comarques gironines ha fet que el 33 per cent del seu territori estigui protegit. Platges, volcans, llacs, alta muntanya… Una diversitat de paisatges que converteixen la zona en un espai únic per harmonitzar feina i oci.

 • null

  CASTELL PERALADA DIA.Grup Peralada REDIMENSIONAT

  ESPAIS SINGULARS PER A ESDEVENIMENTS ESPECIALS

  La Costa Brava i el Pirineu de Girona disposen d’una àmplia varietat d’espais singulars exclusius i únics per a organitzar esdeveniments empresarials en indrets emblemàtics com castells, monestirs, jardins, masies, cellers, platges i museus.

 • null

  2.Badia de Roses.Juli Sargatal - Skydive.Arxiu Imatges PTCBG redimensionat

  COMPETITIVITAT

  La destinació ofereix uns preus molt atractius respecte d’altres destinacions de turisme de negocis properes. A la vegada, la flexibilitat i el tracte excel·lent són una garantia de valor afegit. La recompensa a tots els esforços realitzats es plasmen amb l’obtenció de reconeixements com els atorgats per la revista National Geographic Traveller, que va destacar la Costa Brava entre les millors destinacions turístiques, o la revista nord-americana Frommer’s que va escollir Girona com una de les millors ciutats per visitar.