Can Peret

Gastronomia, Restaurants

Veïnat De Llebrers de Dalt, 30 17244 Cassà de la Selva (El Gironès)

972 462 277

estel@canperet.com

www.canperet.com

Descripció

Can Peret
Gaudim del millor de la nostra terra i del nostre entorn, fent homenatge a la cuina tradicional catalana amb una actitud i caràcter d’avantguarda, buscant la sorpresa a la cuina i al plat. Textures, sensacions i plaer per satisfer el paladar, compartint moments i il•lusions.

Filosofia a la cuina
Un restaurant gastronòmic d’alt nivell amb productes de qualitat i de proximitat, posant en valor el que els nostres productors de la zona conreen per gaudir d’una autèntica experiència sensitiva.

L’espai
Can Peret és una Masia catalana de pedra, acollidora, confortable i restaurada al detall, que disposa d’un entorn excepcional format per una zona chill out situada a la Pineda-Terrassa de Can Peret (amb servei de bar i banys independent), gran esplanada verda per a esdeveniments d’exterior i d’esbarjo varis (tals com casaments, espectacles, sopars d’estiu, etc), escenari de pedra, barbacoa XXL, zona ajardinada amb font, cascada, balconet panoràmic i un munt de detalls singulars i peculiars empremta de la casa!

Esdeveniments
Els diversos espais interiors de la masia Can Peret i els seus jardins estan dissenyats per compartir àpats, reunions, celebracions privades o qualsevol tipus d’esdeveniment corporatiu en un entorn molt agradable, amb instal•lacions audiovisuals i wifi.
Consulteu les opcions de menús per a grups, propostes pensades per celebrar el que desitgis compartint moments i gustos!

Sales

Can Peret1902,810801508072

Serveis