Leeksonfilms Produccions SL

Serveis, Serveis audiovisuals

Pl. Plaça Clarà 10, entr. 2 17800 Olot (La Garrotxa)

620 919 109

info@leeksonfilms.com

www.leeksonfilms.com

Descripció

Leeksonfilms Produccions és una productora que ofereix Serveis Audioviusals amb una experiència de més de 18 anys en el sector audiovisual.

Els nostres serveis audiovisuals van des de la gravació i realització multi-càmera d’esdeveniments i congressos, així com l’emissió en directe en streaming. Produïm vídeos per a xarxes socials i making off. Tenim servei de fotografia d’esdeveniments així com dron amb pilot titulat.

També com a productora audiovisual produïm tot tipus de vídeos i ens encarreguem de la creació i realització de vídeos de making off, promocionals, corporatius, de producte tant per a web com a xarxes socials. També hem realitzat nombrosos espots de Televisió.

Són nombrosos els congressos internacionals que hem produït tan arreu del territori com a nivell internacional, duent a terme tasques com la comunicació i premsa. Treballem amb el material tècnic d’última generació i fem steramings des de l’any 2010.

Treballem tan al territori com internacionalment amb 12 anys d’experiència en àmbit internacional.

Ens definim com a propers i sabem escoltar el que cada client necessita per tal de trobar la fórmula audiovisual per a plasmar en un vídeo tot allò que es busca.

A Leeksonfilms us podem ajudar a produir els vostres esdeveniments.