Regates en llaguts

Lloret Convention Bureau

3 h
Tot l'any
8 mín. / 32 màx.
A partir de 50 €

El llagut català és una embarcació de rem típica del Mediterrani. El fet d’anar-hi vuit tripulants més el timoner fa que l’esperit de grup i la relació amb els companys siguin excepcionals. Aprenent a remar es potencien les aptituds i es donen a conèixer factors de la personalitat que potser no posarien mai al descobert un una oficina.

Mitjançant l’aprenentatge de les maniobres es plantegen situacions que també es poden donar a la feina: prendre decisions, superar dificultats, reaccionar a temps, dirigir el grup, treballar en equip, etc. Tot això, envoltats per la calma del mar, els entranyables sorolls dels cops de rem a l’aigua i el lliscar de l’embarcació impulsada per cada estropada.

Amb aquesta activitat coneixerem l’origen i les parts del llagut i ens iniciaríem en els principis bàsics de la tècnica del rem. Ens aproparem a cales de difícil accés des de terra i, sempre que es vulgui i la mar ens ho permeti, ens hi banyarem. Per acabar, si som un mínim de dos llaguts (16 persones), gaudirem de l’experiència única d’una regata amb els nostres companys.

Un cop a terra, brindarem pels objectius assolits.

Inclou:

  • Iniciació en els principis bàsics de la tècnica del rem
  • Regata (si és un grup de com a mínim 16 persones)

CONTACTE

+34 679 162 465