Regates en llaguts

Lloret Convention Bureau

3 hores
Tot l'any
8 mín. / 52 màx.
A partir de 50 €/pax.

El llagut català és una embarcació de rem típica del Mediterrani. El fet d’anar-hi vuit tripulants més el timoner fa que l’esperit de grup i la relació amb els companys siguin excepcionals. Aprenent a remar es potencien les aptituds i es donen a conèixer factors de la personalitat que potser no posarien mai al descobert un una oficina.

Mitjançant l’aprenentatge de les maniobres es plantegen situacions que també es poden donar a la feina: prendre decisions, superar dificultats, reaccionar a temps, dirigir el grup, treballar en equip, etc. Tot això, envoltats per la calma del mar, els entranyables sorolls dels cops de rem a l’aigua i el lliscar de l’embarcació impulsada per cada estropada.

Amb aquesta activitat coneixereu l’origen i les parts del llagut i us iniciareu en els principis bàsics de la tècnica del rem. Us apropareu a cales de difícil accés des de terra i, sempre que es vulgui i la mar ho permeti, us hi banyareu. Per acabar, si sou un mínim de dos llaguts (setze persones), gaudireu de l’experiència única d’una regata amb els vostres companys.

Un cop a terra, brindareu pels objectius assolits.

 

Inclou:
  • Iniciació en els principis bàsics de la tècnica del rem
  • Regata (per a grups de més de 16 persones)

CONTACTE

+34 972 365 788