Genuine Corporate Experiences

 Idees úniques per incentivar i cohesionar

Les característiques geogràfiques singulars de la Costa Brava i el Pirineu de Girona fan possible practicar-hi un ampli ventall d’activitats. Aquest potencial ha comportat la presència d’un gran nombre d’empreses que aconsegueixen atreure els visitants gràcies al caràcter de la zona.

 

Conscients que el sector del turisme de negocis tendeix, cada vegada més, a buscar la diferenciació, exclusivitat i connexió amb les emocions a l’hora de triar les activitats que inclouen en els programes d’incentius, hem volgut plasmar el caràcter autèntic de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en aquest recull d’experiències.

A més, sabent que les petites accions poden generar grans diferències, també us presentem experiències de responsabilitat social corporativa (RSC) vinculades a projectes i entitats locals socialment responsables, que segueixen els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.

Experiències que tenen com a particularitat el lligam amb el paisatge, la cultura, la gastronomia, la història i la responsabilitat social.

Genuine Corporate Experiences

Sempre a mà pels teus incentius

 Descobreix. Incentiva la Creativitat

 Desafia. Cohesiona el talent

Tasta. Estimula els sentits

Responsabilitat Social Corporativa