06

Palamós

Palamós té el mar com a referent de la seva pròpia existència. El mar ha escrit la seva història, ha donat sentit i vocació als oficis i ha imprès el caràcter de la seva cuina, trets que es fan palesos en qualsevol trobada empresarial que se celebra al municipi.

Tingues sempre a mà el Dossier de Congressos

Capacitat Hotelera

CategoriaNombre d’establimentsNombre d’habitacionsPlaces hoteleres
5*11431
3*5339690
2*368150
1* i altres11024
TOTAL10431895

Centres Congressuals

1. Capella del Carme

L’església, construïda entre el 1768 i el 1771 pel mestre de cases Miquel Basart, és d’una sola nau. Té dues capelles laterals i l’absis rectangular, i allotjava la imatge de la Mare de Déu del Carme, propietat de mossèn Miquel Costa. Els bombardeigs de la Guerra Civil van enderrocar l’hospital però van deixar la capella gairebé intacta. El 1999 la capella va passar a ser de titularitat municipal. La remodelació de l’edifici es va iniciar el 2008, i avui és la seu de l’Espai d’Art Ezequiel Torroella i del Centre d’Interpretació del Patrimoni Local. Té capacitat per a setanta persones i consta d’una tarima.

Nom salam2Teatre
Capella del Carme10070

Espais Singulars

Castell de Sant Esteve de la Fosca
Nom salam2Teatre
Pati d’armes100246

Congressos

Avantatges pel congressista

  • Entrada gratuïta al Museu de la Pesca.
  • Visites guiades especials al Museu de la Pesca (fora de l’horari d’obertura habitual).
  • Visites al castell de Sant Esteve de Mar.

Congressos de referència i esdeveniments celebrats

  • Christmas Race (anual)
  • XXII Jornada de Cirurgia als Hospitals de Catalunya (2014)
  • Costa Brava Cruise Symposium (2015)

Activitats postcongressos

Show-cooking de cuina marinera a l’Espai del Peix

Els participants, amb l’ajuda dels cuiners, preparen diferents plats de la cuina marinera tradicional, descobrint les espècies, els tractaments, els productes, les elaboracions tradicionals i els gustos que els componen.

Visita guiada a la subhasta del peix

Es fa una visita guiada de trenta minuts a la subhasta del peix en directe. Els assistents poden observar des d’un espai preparat com els majoristes i els detallistes de peix fan la compra diària del producte. L’espai disposa d’un audiovisual de quatre minuts en quatre idiomes que explica tot el procés i que complementa les explicacions del guia i l’activitat que s’està desenvolupant.