• Girona des del pont de les peixeteries velles

Girona City Convention Bureau

Conventions Bureaux Locals

Pg. de la Devesa, 35 17001 Girona (El Gironès)

872 080 709

gironacityconventionbureau@ajgirona.cat

www.gironacongressos.org

Descripció

El Girona City Convention Bureau és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona, amb l’objectiu de promocionar la ciutat de Girona com a destinació de turisme de reunions per acollir-hi congressos, jornades, convencions, fòrums, simposis i altres tipus d’esdeveniments.

Girona és la capital de la província i se situa en un punt estratègic a tan sols 30 km de la Costa Brava, a 80 km de la frontera francesa i a 100 km de Barcelona. La ciutat de Girona està molt ben comunicada: el tren d’alta velocitat permet arribar a Barcelona en 37 minuts, a Madrid en tres hores i mitja i a París en cinc hores i mitja. L’Aeroport Costa Brava-Girona és a 12 km de la ciutat i l’aeroport Barcelona-El Prat, a 90 km.

Girona té tot l’encant de les grans ciutats, però sense multituds. És una ciutat feta a la mida humana on no hi ha grans distàncies i tot es pot fer caminant. La ciutat té més de dos mil anys d’història amb un dels barris jueus, el Call, més ben conservats d’Europa i un dels millors restaurants del món. Per tot plegat, és una destinació turística reconeguda internacionalment.