Aventura Girona

Activitats, Activitats outdoor

C. Empúries, 17 17005 Girona (El Gironès)

633 161 679

info@aventuragirona.com

www.aventuragirona.com

Descripció

Aventura Girona aposta pel Team Building com a eina per a la millora del treball en equip. Dissenyem de manera personalitzada un programa específic i ens ajustem al perfil que es necessiti.

Què oferim? Activitats i esports d’aventura en el medi natural per a particulars, grups, escoles i, especialment, per a empreses.

Amb el Team Building busquem una manera divertida de reforçar els llaços que hi ha entre els companys de feina. El nostre eix és la recerca de l’evasió, la diversió i, sobretot, de la sociabilitat, difícil d’aconseguir en el dia a dia. Ens adaptem al client, personalitzant les activitats en funció del seu estat físic i les seves necessitats.

Ens avalen sis anys d’experiència en l’organització i guia d’activitats d’aventura i muntanyisme, amb uns resultats extraordinaris, la qual cosa garanteix la qualitat dels nostres serveis. Formem part de l’Associació Espanyola de Guies de Muntanya (AEGM) i de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM).

El 2014, l’Ajuntament de Girona ens va concedir el segell de qualitat de Turisme Actiu Girona. Els anys 2015 i 2016 Tripadvisor ens va concedir el certificat d’excel·lència.