NOTÍCIES

El sector MICE gironí es forma per organitzar esdeveniments més sostenibles

Activitats del Costa Brava Girona CB
09/09/2022

Des del Costa Brava Girona Convention Bureau s’impulsen dues formacions per tal de fomentar l’aprenentatge sobre com organitzar esdeveniments d’empremta més sostenible.

Cimera del Basque Culinary Center

Notícies MICE
25/06/2022

Girona i la Costa Brava han acollit per primera vegada la cimera gastronòmica organitzada pel Basque Culinary Center amb el títol «Comida que acoge», i la reunió anual del Consell Internacional del Basque Culinary Center.

Esdeveniments corporatius

Notícies MICE
21/06/2022

Tal com està passant al sector associatiu, els organitzadors MICE corporatius tornen a portar les seves reunions i esdeveniments al format presencial.

Dalí porta la Costa Brava a Bèlgica

Activitats del Costa Brava Girona CB
10/06/2022

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i la Fundació Gala – Salvador Dalí van organitzar una acció promocional a la ciutat belga de Gant aprofitant l’exposició immersiva «Inside Dalí» que acull l’espai Lichtkerk fins al 30 de juny.

Girona recupera l’activitat congressual

Notícies MICE
02/06/2022

El mes de maig, el Palau de Congressos de Girona ha rebut gairebé cinc mil assistents en diferents actes, tant públics com privats.

Nova referència enoturística a Costa Brava Girona

Activitats, Notícies MICE
17/05/2022

El nou celler de Peralada se suma a la proposta de turisme prèmium del Peralada Resort. El prestigiós estudi RCR Arquitectes, guanyador l’any 2017 del Premi Pritzker (els “Nobel” de l’arquitectura), ha estat l’encarregat de crear aquest espai per fer créixer la proposta enològica del Celler Peralada

ARXIU

Iberian MICE Forum

Activitats del Costa Brava Girona CB
13/06/2022

Prop de 50 agències, associacions i empreses de tot l’estat es van reunir a Gijón per a participar en l’Iberian MICE Forum Edición Nacional.

Tornem a IMEX Frankfurt!

Activitats del Costa Brava Girona CB
06/06/2022

Per fi, després de dos anys de cancel·lacions, es va celebrar de nou la fira IMEX a Frankfurt i el Costa Brava Girona Convention Bureau va tornar a ser-hi present

MIS Eventoplus

Activitats del Costa Brava Girona CB
31/05/2022

De nou, hem participat en la trobada anual que convoca el Grupo Eventoplus a Madrid, que ha reunit a més de quatre-cents professionals del turisme de negoci.

60th MedCruise General Assembly

Notícies MICE
30/05/2022

L’Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània, MedCruise, va triar la Costa Brava com a seu de la seva 60a Assemblea General.

Girona, capital del raonament probatori

Notícies MICE
28/05/2022

Durant una setmana sencera, la primera edició del congrés internacional de raonament probatori Michele Taruffo Girona Evidence Week va aplegar a 800 juristes professionals i acadèmics internacionals.

L’assemblea del Lloret Convention Bureau es reuneix a l’Azure

Notícies MICE
25/05/2022

La Trobada Anual i XI Assemblea General dels membres del Lloret Convention Bureau es va fer de nou en format presencial a l’Hotel l’Azure,

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.