NOTÍCIES

Nous associats

Membres del CBGCB
22/10/2023

El Costa Brava Girona Convention Bureau incorpora dos membres nous a l’oferta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Activitats d’alta volada

Activitats
09/10/2023

Windoor Empuriabrava és un lloc ideal per a l’organització d’esdeveniments corporatius.

Presentació d’OGL Meetings a Barcelona

Activitats del Costa Brava Girona CB
04/10/2023

El Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB) va col·laborar en l’organització de la presentació d’OGL Meetings a una vintena d’organitzadors d’esdeveniments.

Agències MICE i Premium d’Alemanya venen a conèixer la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Activitats del Costa Brava Girona CB
25/09/2023

L’Unexpected Costa Brava & Girona Pyrenees Workshop va aplegar quinze agències MICE i Premium d’Alemanya.

Incentius amb impacte real i positiu que marquen la diferència

Activitats
14/09/2023

Uniu-vos a nosaltres en aquest viatge cap a un futur més sostenible i descobriu com el vostre pròxim esdeveniment empresarial pot marcar la diferència

Reinventeu els vostres incentius a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Destinació
04/09/2023

A la Costa Brava i el Pirineu de Girona descobrireu una nova manera de treballar, que fa possible gaudir de reunions productives i també participar en experiències per cohesionar i incentivar equips de treball i grups de professionals.

ARXIU

Equips cohesionats amb la força del drac

Activitats
30/09/2023

Us ho podeu ben creure: damunt de les aigües tranquil·les de l’estany de Banyoles s’hi poden veure lliscar embarcacions amb cap i cua de drac empeses per remers que voguen al ritme d’un tambor.

Construcció d’equips entre vinyes

Activitats, Notícies MICE
31/08/2023

La Vinyeta, un celler familiar de l’Empordà, ofereix la possibilitat de viure de prop l’experiència de tallar el raïm i trepitjar-lo amb els peus, tal com es feia antigament.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona acolliran les jornades InVoyage 2024

Activitats del Costa Brava Girona CB
04/08/2023

El Camiral Golf & Wellness, amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau, serà la seu de les jornades InVoyage.

Òpera Lloguers: compromís amb la sostenibilitat

Membres del CBGCB, Notícies MICE
21/07/2023

Òpera Lloguers ha fet una aposta decidida per la sostenibilitat que es basa en tres àrees clau: mediambiental, social i de governança.

No renuncieu a res i viviu el doble a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Destinació
25/06/2023

A Costa Brava Girona teniu tot el que cal per celebrar esdeveniments i reunions i també per organitzar activitats emocionants.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.