NOTÍCIES

El Connections Luxury Europe viu l’esplendor de la Costa Brava

Activitats del Costa Brava Girona CB, General
20/06/2024

Prop d’un centenar d’agències i professionals del turisme de luxe internacional es reuneixen a la Costa Brava per conèixer de prop les excepcionals possibilitats que ofereix la demarcació pel turisme de reunions i d’incentius.

Meliá desembarca a la Costa Brava

Membres del CBGCB, Notícies MICE
18/06/2024

El clima, la gastronomia i els idíl·lics paisatges mediterranis són alguns dels motius pels quals la Costa Brava rep a milions de turistes que busquen descobrir per uns dies aquesta forma única de viure. És per això que Meliá Hotels International vol fer honor a l’atractiu esperit del mediterrani amb l’apertura dels seus dos hotels: el Meliá de Lloret de Mar i el ZEL Costa Brava.

La Costa Brava Girona és la seu de l’esdeveniment internacional inVoyage

Activitats, Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
22/04/2024

Per primera vegada, del 17 al 20 de març, hem tingut el privilegi d’acollir a la nostra demarcació l’inVoyage, un dels workshops professionals i internacionals més importants de la indústria MICE actual. Un esdeveniment que ha aconseguit captivar i sorprendre el públic assistent: un total de 150 participants, amb la participació destacada d’agències organitzadores d’esdeveniments d’Estats Units i Europa, especialitzades en incentius premium.

RSC ATTRACTION

General
12/03/2024

Les empreses valoren la responsabilitat social cada cop més com un avantatge competitiu, amb un propòsit al darrera de cada acció. Ajudar-les a perseguir un impacte positiu real a través de la nostra activitat com a professionals del sector del turisme MICE és una oportunitat per a qualsevol organitzador d’esdeveniments de la nostra demarcació.

Humanside, experts en crear experiències amb propòsit

Activitats
08/03/2024

Fa més de vint anys que Humanside ajuda a les organitzacions i els seus equips a créixer i transformar-se a través del desenvolupament, la motivació i el compromís de les persones.

La Vinyeta, premi Respon.cat

Membres del CBGCB
04/03/2024

L’empresa, guanyadora del premi Responca.cat, és un exemple d’empresa compromesa amb el medi ambient que porta el propòsit el en seu ADN. En aquest article podràs conèixer millor la seva tasca.

ARXIU

Equips cohesionats amb la força del drac

Activitats
30/09/2023

Us ho podeu ben creure: damunt de les aigües tranquil·les de l’estany de Banyoles s’hi poden veure lliscar embarcacions amb cap i cua de drac empeses per remers que voguen al ritme d’un tambor.

Construcció d’equips entre vinyes

Activitats, Notícies MICE
31/08/2023

La Vinyeta, un celler familiar de l’Empordà, ofereix la possibilitat de viure de prop l’experiència de tallar el raïm i trepitjar-lo amb els peus, tal com es feia antigament.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona acolliran les jornades InVoyage 2024

Activitats del Costa Brava Girona CB
04/08/2023

El Camiral Golf & Wellness, amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau, serà la seu de les jornades InVoyage.

Òpera Lloguers: compromís amb la sostenibilitat

Membres del CBGCB, Notícies MICE
21/07/2023

Òpera Lloguers ha fet una aposta decidida per la sostenibilitat que es basa en tres àrees clau: mediambiental, social i de governança.

No renuncieu a res i viviu el doble a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Destinació
25/06/2023

A Costa Brava Girona teniu tot el que cal per celebrar esdeveniments i reunions i també per organitzar activitats emocionants.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.